فیسبوک به دنبال پشتیبانی از توکن‌های غیر قابل تعویض (NFT) است


با نزدیک شدن به مراحل پایانی عرضه استیبل کوین دیم (Diem) و کیف پول نوی (Novi)، فیسبوک آماده پشتیبانی از توکن‌های غیر قابل تعویض یا NFT است.

فیسبوک با نزدیک شدن به مراحل پایانی توسعه و راه‌اندازی والت اختصاصی خود موسوم به نوی (Novi) درصدد است تا قابلیت پشتیبانی از توکن غیر قابل تعویض را نیز به این پلتفرم اضافه کند. دیوید مارکوس (David Marcus)، رئیس بخش امور مالی فیسبوک و یکی از طراحان پروژه ارز دیجیتال دیم (Diem)، امروز در مصاحبه با رسانه‌ها گفت:

فیسبوک بدون تردید در پی یافتن راه‌کارهای ممکن برای مشارکت در صنعت نوپای NFT است.

مارکوس در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ در مورد پشتیبانی فیسبوک از NFT ها افزوده است:

فیسبوک درصدد است تا چندین قابلیت ویژه را برای توکن‌های NFT در کیف پول خود پیاده‌سازی کند؛ چرا که بر این باور است که از موقعیت خوبی در این حوزه برخوردار است.

وی در ادامه اظهارات خود اضافه می‌کند:

وقتی شما کیف پول رمز ارزی مناسبی همچون نوی در اختیار دارید، نباید از کمک به مشتریان خود در حوزه توکن‌های NFT غافل شوید.

کیف پول نوی؛ ابزار پشتیبانی فیسبوک از NFT

مارکوس می‌گوید که کیف پول نوی پس از طی چندین سال مراحل توسعه، اکنون آماده عرضه و راه‌اندازی است؛ با این‌ حال، فیسبوک به‌دنبال آن است تا راه‌اندازی این کیف پول را تا زمان اخذ تأییده‌های لازم از نهادهای نظارتی به تعویق بیندازد. گفتنی است این غول شبکه‌های اجتماعی از دو سال پیش، کار روی ارز دیجیتال اختصاصی خود موسوم به لیبرا را آغاز کرده بود. مارکوس در ادامه می‌افزاید که راه‌اندازی کیف پول نوی به‌صورت جدا از پروژه دیم، آخرین راه‌حلی است که فیسبوک در نظر دارد. با این‌ حال وی بر این باور است که راه‌اندازی کیف پول نوی از الزامات موفقیت پروژه دیم است.

جدای از بحث پشتیبانی از NFT توسط فیسبوک، پیش‌تر در ژوئن سال ۲۰۱۹ این شبکه اجتماعی با انتشار یک وایت پیپر از راه‌اندازی پروژه‌ای موسوم به لیبرا خبر داده و گفته بود که قرار است یک ارز دیجیتال به همین نام را با پشتوانه‌ ارزهای رایج از جمله دلار آمریکا، یورو، ین ژاپن، پوند بریتانیا و دلار سنگاپور عرضه کند.

پس از فشار نهادهای نظارتی، انجمن لیبرا از عرضه استیبل کوین خود پا پس کشید و درنهایت با تغییر اسم پروژه از لیبرا به دیم تصمیم گرفت تا تنها از دلار آمریکا به‌عنوان پشتوانه استفاده کند و تحت قوانین این کشور به فعالیت خود ادامه دهد.

منبع: Cointelegraph



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)