تعهد پرداخت بدهی اورگراند عامل صعود بازار ارزهای دیجیتال شد


به نظر می‌رسد که عامل صعود اخیر بازار ارزهای دیجیتال تعهد شرکت اورگراند (Evergrande) در پرداخت بدهی‌اش و فدرال رزرو در چاپ پول باشد.

پس از آن که شرکت املاک و مستغلات چینی اورگراند برای پرداخت بدهی‌ خود توافق انجام داد و فدرال رزرو تداوم سیاست پولی فعلی خود را اعلام کرد، شاهد بازگشت روند صعودی بازار ارزهای دیجیتال بودیم.

اکوسیستم ارزهای دیجیتال در ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) پس از یک دوره ۴۸ ساعته اصلاحی که باعث شد بیت کوین (BTC) و آلت کوین‌ها به پایین‌ترین سطح خود برسند، علائم بهبود از خود نشان داد. سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال به وضوح نگران ورشکستگی شرکت املاک اورگراند بودند و بسیاری می‌ترسیدند که احتمالا این مساله باعث سقوط بازارهای مالی در جهان شود. حالا این نگرانی‌ها پس از توافق اورگراند با دارندگان اوراق قرضه و انجام تعهدات خود، موقتاً از بین رفته و این امر به صعود بازار ارزهای دیجیتال منجر شده است؛ صعودی که طی آن قیمت بیت کوین به بالاترین سطح روزانه ۴۴ هزار دلاری رسید.

داده‌های Cointelegraph Markets Pro و TradingView نشان می‌دهد که پس از رسیدن به کمترین قیمت (۳۹/۵۷۲ هزار دلار) در عصر روز ۲۱ سپتامبر (۳۰ شهریور)، قیمت بیت کوین با حدود ۱۱/۳۳ درصد افزایش به ۴۴,۰۵۹ دلار (در زمان نگارش این مقاله) رسیده است.

چارت بیت کوین-تتر

اظهارات فدرال رزرو در کنار تعهد جدید اورگراند عامل صعود بازار بود

در کنار تعهد شرکت اورگراند برای بازپرداخت بدهی خود که به نظر می‌رسد جز عوامل صعود بازار باشد، جهش قیمت بیت کوین (BTC) گویا در پی اظهارات جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو ایالات متحده، نیز رخ داده است؛ او توضیح داد که بانک مرکزی قصد دارد سطح فعلی خرید اوراق قرضه ماهانه خود را در آینده ادامه دهد و همچنین نرخ بهره می‌تواند تا سال ۲۰۲۲ افزایش یابد.

گذشته از تحولات مربوط به شرکت املاک و مستغلات چینی اورگراند، اظهارات اخیر رئیس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، گری گنسلر (Gary Gensler)، نیز تأثیر زیادی بر بازارها گذاشته بود. وی مجدداً بر برنامه‌های SEC جهت سرکوب ارزهای دیجیتال و مارکت استیبل کوین‌ها تاکید کرده بود. وضعیت نزولی بازار طی این اظهارات ادامه داشت تا اینکه در روز چهارشنبه متوقف شد. پس از اذعانات فدرال رزرو تا بعدازظهر چهاشنبه، صعود بازار شروع شد و با بازیابی قیمت بیت کوین تا حمایت ۴۴ هزار دلاری و افزایش قیمت اتریوم (ETH) تا ۳ هزار دلار ادامه یافت.

علاوه بر این شواهدی از تأثیر گسترده‌تر اورگراند و نگرانی‌های نظارتی بر بازار در شاخص ترس و طمع منعکس شده است. این شاخص‌ بار دیگر پس از آن که هفته قبل در حالت خنثی قرار داشت و در ماه آگوست (مرداد-شهریور) در منطقه حرص و طمع شدید دیده شد، همزمان با سقوط اخیر بازار ترس شدیدی را به ثبت رسانده است.

تغییر روند بازار در ۲۲ سپتامبر به افزایش قیمت اکثر ۲۰۰ رمز ارز برتر مارکت از نظر ارزش بازار، البته به استثنای استیبل کوین‌ها، کمک کرده است. استیبل کوین‌ها در چارت عملکرد روزانه بازار قرمز هستند، چون تریدرها پوزیشن‌های جدیدی باز کردند تا آن‌ها را با سایر رمز ارزها مبادله کنند.

عملکرد روزانه بازار و صعود بیت کوین و آلت کوین‌ها
منبع:‌coin360

تعهد شرکت اورگراند برای پرداخت بدهی خود و اظهارات بانک مرکزی آمریکا اتفاقات جدیدی هستند که صعود بازار کریپتوکارنسی را رقم زدند و به آلت کوین‌ها جانی دوباره دادند. توکن انزایم (MLN)، که مبتنی بر پروتکل مالی غیر متمرکز (دیفای) انزایم بر بستر اتریوم است، بیشترین سود را به دارندگان خود داد و پس از افزایش ۳۲ درصدی قیمت آن در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۰/۳ دلار معامله شد. قیمت ارز دیجیتال COTI نیز ۲۱ درصد صعود را تجربه کرد و ۰/۳۸۵ دلار معامله شد. همچنین از دیگر عملکردهای قابل توجه در بازار رمز ارزها می‌توان به رشد ۲۲ درصدی قیمت Arweave (AR) و افزایش ۲۱ درصدی ارزش پروتکل Perpetual (PERP) اشاره کرد.

مارکت کپ بازار ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۱/۹۴۷ تریلیون دلار و نرخ بیت کوین دامیننس روی ۴۲/۱ درصد است.

منبع: cointelegraph


برچسب ها: فدرال رزرو

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)