مجمع جهانی اقتصاد: ریپل مرتبط‌ترین رمز ارز در حوزه ارزهای دیجیتال بانک مرکزی است


مجمع جهانی اقتصاد (WEF) در حال بررسی توکن شبکه ریپل یعنی XRP به عنوان مرتبط ترین رمز ارز در حوزه نوظهور ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) است.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط مجمع جهانی اقتصاد، بانک‌های مرکزی و سازمان‌های دولتی به دنبال استفاده از پتانسیل بالای ارزهای دیجیتال بانک مرکزی به منظور حل مسائل مالی جهانی، مانند فراگیری مالی (Financial Inclusion) و ثبات سیستم‌های پرداختی هستند. این سازمان بین‌المللی که در ژنو مستقر است، در ادامه گزارش خود مرز مشخصی را بین ارزهای مجازی معمول و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی مشخص کرد:

ارزهای دیجیتال بانک مرکزی، نسخه دیجیتالی شده واحد پولی یک کشور هستند که توسط مقام پولی آن کشور صادر و مسئولیت آن پذیرفته می‌شود. CBDCها با سایر ارزهای مجازی مانند ارزهای رمزنگاری شده بیت کوین، ریپل و استیبل کوین‌ها که توسط بانک‌های مرکزی ایجاد نشده و در تصور افراد معمولا به عنوان پول قانونی شناخته می‌شوند، متفاوت هستند.

مرزگذاری مجمع اقتصاد جهانی بین ریپل با رمز ارزهای شناخته شده در ارزهای دیجیتال بانک مرکزی

با وجود مرزگذاری بین رمزارزهای شناخته شده و ارزهای دیجیتال بانک مرکزی توسط مجمع جهانی اقتصاد، این مجمع در گزارش خود از توکن XRP شبکه ریپل به عنوان مرتبط ترین ارز مجازی با CBDC برای تسهیل پرداخت‌های درون و بین بانکی نام برد. شاید این امر در آینده خرید و فروش ریپل به عنوان یک CBDC را تسهیل کند. بنیاد ریپل طی آخرین مقاله در وبلاگ رسمی خود خاطر نشان کرد که بانک‌های مرکزی در سرتاسر جهان برای ایجاد CBDC های خود، رقابت شدیدی با هم دارند. ریپل در ادامه مقاله خود از پتانسیل بالای توکن XRP برای حمایت و تسهیل استفاده از ارزهای دیجیتال نوشت:

سرویس نقدینگی، بر اساس تقاضای ریپل نت (RippleNet) به موسسات مالی اجازه می‌دهد تا با استفاده از دارایی دیجیتال XRP در لحظه بتوانند در چندین بازار بین‌المللی تراکنش انجام دهند که این ویژگی می‌تواند منجر به تسهیل مبادلات مستقیم CBDC ها شود. توکن XRP سریع، کم‌هزینه و مقیاس‌پذیرتر از هر دارایی دیجیتال دیگر و ابزار ایده‌آلی برای ایجاد پل سریع و کارآمد بین دو ارز مختلف است. 

منبع: Dailyhodl



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)