ویزا روی مجموعه NFT کریپتوپانک سرمایه گذاری کرد


ویزا با خرید یکی از تصاویر دیجیتالی پیکسلی کریپتوپانک، دست به سرمایه گذاری هنگفتی روی حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض یا NFT زد.

ویزا، غول حوزه خدمات کارت اعتباری، با خرید یکی از مجموعه‌های کریپتوپانک (CryptoPunk) به ارزش ۱۵۰ هزار دلار سروصدای زیادی در رسانه‌ها به راه انداخته است. گفتنی است کریپتوپانک، مجموعه‌ای از آثار هنری دیجیتالی است که توانست در سال ۲۰۱۷ پیشگام حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض باشد.

کوی شفیلد (Cuy Sheffield)، رئیس بخش دارایی‌های رمز ارزی ویزا و از جمله مشتاقان حوزه توکن غیر قابل تعویض، در یادداشتی وبلاگی دیدگاه خود را پیرامون ارزش دارایی‌های NFT در اقتصاد دیجیتال به اشتراک گذاشته؛ حوزه‌‌ای که طی سالیان اخیر با رشد چشم‌گیری در بازار رمز ارزها همراه شده است. شفیلد در ادامه انگیزه‌های تجاری ویزا از سرمایه گذاری روی مجموعه کریپتوپانک و به طور کلی این حوزه نوپا را تشریح کرده است. شفیلد مدعی است:

ما برای کمک به مشتریان و شرکای خود ناگزیریم که درکی بی‌واسطه از زیرساخت‌های لازم برای خرید، ذخیره و بهره‌مندی از حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض یا NFT داشته باشیم.

وی در ادامه می‌افزاید:

توانایی دنبال کردن و بهره‌مندی حداکثری از دارایی‌های دیجیتال در محیط‌های گوناگون می‌تواند به خلق فرصت‌های نو در حوزه‌های مختلفی از جمله صدور بلیت، موسیقی‌های گیمینگ، هنر و دیگر موارد منجر شود.

آن‌طور که پیداست، سرمایه گذاری ویزا روی مجموعه کریپتوپانک از طریق خرید توکن شماره ۷۶۱۰ بوده که شمایل زنی با موهای کلاه‌خودی، چشمان سبز دلقکی و لب‌های برافروخته است. این اثر هنری پیش‌تر در ۲۳ ژوئن سال ۲۰۱۷ خلق و اندکی بعد به بهای ۰.۶ واحد اتریوم (۱۱۴ دلار در آن زمان) فروخته شد.

با نگاهی به بلاک چین اتریوم می‌توان دریافت که دارایی تازه ویزا روز چهارشنبه گذشته به بهای ۴۸.۵ اتریوم به ارزش تقریبی ۱۴۹ُ،۹۳۹ دلار خریداری شده است.

این سرمایه‌گذاری قابل توجه ویزا در حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض در راستای اقدامات پیشین این شرکت بزرگ برای گسترش خدمات خود در زمینه رمز ارزها است. آمار و ارقام نشان می‌دهد که کارت‌های اعتباری و نقدی مبتنی بر رمز ارز ویزا در نیمه نخست سال ۲۰۲۱ میزبان تراکنش‌هایی به ارزش بیش از ۱ میلیارد دلار بوده‌اند.

ادامه انفجار حوزه NFT با سرمایه گذاری ویزا روی کریپتوپانک

بازار NFT در سال ۲۰۲۰ شاهد رشدی جهش‌وار بود که در ابتدا با فروش تاریخی اثر هنری بیپل با نام «هر روز: نخستین ۵ هزار روز» (Everydays: The First 5000 Days) به ارزش حیرت‌آور ۶۹ میلیون دلار در حراج کریستی آغاز شد.

موج توکن‌های غیرقابل تعویض اما هنوز فروکش نکرده و در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ نیز شاهد رشد مستمر این حوزه هستیم. به‌تازگی نیز مایک تایسون (Mike Tyson)، قهرمان افسانه‌ای رشته بوکس، مجموعه‌ای از آثار هنری توکنیزه‌شده خود را روی پلتفرم اوپن‌سی (OpenSea) به فروش گذاشته است.

آمار و ارقام حاکی از آن است که پلتفرم اوپن‌سی طی ۳۰ روز گذشته میزبان ۱.۱۸ میلیون تراکنش‌ به ارزش دست‌کم ۱ میلیارد دلار بوده که رشد خیره‌کننده ۱۲ هزار درصدی را در سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهد.

شفیلد در خاتمه یادداشت خود درباره سرمایه گذاری ویزا روی مجموعه کریپتوپانک نوشت:

ما شرکتی ریشه‌دار در تاریخ خدمات تجاری و حوزه پرداخت هستیم؛ اما گوشه چشمی هم بر آینده داریم. با خرید این اثر هنری کریپتوپانک قدم نخست را برداشتیم و این تازه اول کار ما در این حوزه نوپا است.

منبع: Cointelegraph



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)