مخالفت سران کشورهای عضو جی 7 با عرضه لیبرا پیش از قانون گذاری


سران کشورهای عضو جی 7 و نماینده بزرگترین اقتصادهای جهان، مخالفت خود را با عرضه ارز استیبل کوینی لیبرا فیسبوک پیش از قانون گذاری اعلام کردند.

کشورهای نماینده بزرگترین اقتصادهای جهان یعنی جی 7 (G7) در پیش‌نویس بیانیه‌ای گفتند که در همان ابتدا با راه‌اندازی پروژ ارز دیجیتال لیبرا فیس بوک (Facebook’s Libra) مخالفت خواهند کرد:

هیچ پروژه استیبل کوین (stablecoin) سطح جهانی تا زمانی که به اندازه کافی الزامات حقوقی، نظارتی و قانون‌گذاری را برطرف نکند، اجازه راه‌اندازی و عرضه در بازار را نخواهد داشت.

بر اساس گزارش رویترز (Reuters) در 12 اکتبر (21 مهرماه)، بانکداران مرکزی و وزیران دارایی کشورهای ایالات متحده آمریکا، کانادا، ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا و انگلیس (که به عنوان گروه هفت یا G7 شناخته می‌شوند)، اظهار کردند تا زمانی که پروژه‌های استیبل کوین جهانی از جمله لیبرا ، مقررات نظارتی مناسب را نداشته باشند، با آن‌ها مخالفت خواهند کرد. سران کشورهای عضو جی 7 در این پیش‌نویس عنوان کردند:

جی 7 تا زمانی که الزامات قانونی، مقراراتی و نظارتی از طریق طراحی مناسب و منطبق با استانداردهای قابل اجرا صورت نگیرد، همچنان به مخالفت خود با راه‌اندازی پروژه‌های استیبل کوین در سطح جهانی ادامه خواهد داد.

مخالفت کشورهای عضو جی 7 با عرضه استیبل کوین لیبرا فیسبوک

دلیل مخالفت کشورهای عضو جی 7 با عرضه استیبل کوین لیبرا فیسبوک چیست؟

به گزارش کوین تلگراف، این بیانیه از سوی نمایندگان هفت کشور عضو G7 تنظیم شده که در ماه ژوئن 2019 (خردادماه 98) برای بررسی نحوه قانون گذاری بانک‌های مرکزی برای ارائه ارزهای دیجیتال گرد هم آمدند. این گروه نگرانی‌هایی را درباره نحوه مطابقت دارایی‌های دیجیتال با قوانین ضد پولشویی، حمایت از حقوق مصرف‌کننده و سایر موارد نظارتی مطرح کرده است. سران کشورهای عضو گروه 7، در ماه اکتبر گذشته (مهرماه 98) طی گزارشی اعلام کردند که “استیبل کوین های سطح جهانی” تهدیدی برای سیستم مالی جهان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: استیبل کوین لیبرا تهدیدی برای سیستم مالی جهان

از این رو، استیبل کوین لیبرا ممکن است نتواند تأیید و موافقت قانون‌گذاران را بدست آورد و با مخالفت قاطع کشورهای جی 7 روبه‌رو شود. خبرنامه کوین تلگراف نیز سال گذشته گزارش داده بود که فرانسه با کشورهای آلمان، ایتالیا، اسپانیا و هلند همکاری کرده است تا از راه‌اندازی استیبل کوین Libra در اروپا جلوگیری کند. در ماه آوریل (فروردین) نیز هیئت ثبات مالی جی 20 (G20’s Financial Stability Board) مقاله جامعی در زمینه اسیتبل کوین‌ها منتشر کرد و 10 توصیه لازم برای نظارت مؤثر بر آن‌ها را ارائه داد.

پیش‌نویس بیانیه سران کشورهای عضو جی 7 همچنین شامل نگرانی‌های این گروه از حملات باج‌افزار (ransomware) بوده و عنوان شده است که “این حملات، عملکردهای اساسی، امنیت و شکوفایی جمعی ما را به خطر می‌اندازد”. از زمان شیوع بیماری همه‌گیری کرونا در اوایل سال جاری، تعداد حملات باج‌افزارها در کشورهایی از جمله ایالات متحده، فرانسه، آلمان، یونان و ایتالیا در حال افزایش است.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)