معرفی 11 وب سایت ضروری برای همه کاربران ارزهای دیجیتال


وب سایت های خارجی رایگان برتر برای تحلیل ارزهای دیجیتال را به ترتیب مهم بودن معرفی و ویژگی‌های هر کدام از این وبسایت ها را بررسی می‌کنیم.

برای تحقیق و تحلیل اعتبار پروژه‌های رمز ارزی جدید، می‌توان از وب سایت های خارجی و داخلی مختلف استفاده کرد. در این مطلب، 11 مورد از از مهمترین و کاربردی‌ترین وبسایت های خارجی تحلیل ارزهای دیجیتال را معرفی می‌کنیم.

معرفی وبسایت های خارجی و رایگان تحلیل ارزهای دیجیتال

حتما تا به حال عبارت “Do your Own Research” یا مخفف “DYOR” به معنای «تحقیقات خودتان را انجام دهید» را شنیده‌اید. سرمایه گذاری در یک دارایی جدید بهتر است توسط اطلاعات برگرفته از تحقیق و تفحص شخصی خودتان انجام شود. اتکای صرف بر نظر دیگر افراد کار ریسکی و خطرناکی است و حتی ممکن است برخی از این اطلاعات تاریخ گذشته بوده و توسعه‌های جدید تاثیرگذار بر کیفیت سرمایه گذاری نیز اجرایی شده باشند.

بنابراین، تنها کار لازم، تحقیق و تحلیل است. با این وجود، گاهی اوقات پیدا کردن منابع مناسب دشوار است. اما ما این کار را برای شما ساده کرده و در این مطلب، به بررسی ویژگی‌های هر کدام از این وبسایت‌ها می‌پردازیم.

11. گلسنود (Glassnode)

گلسنود (Glassnode) یکی از وب سایت های تحلیل فاندامنتال درون زنجیره‌ای ارزهای دیجیتال است. با استفاده از این وب سایت می‌توانید تعداد آدرس کیف پول‌های فعال را بررسی کنید. علاوه بر این، این وبسایت معیارهای مختلف و پشتیبانی از پروژه‌های رمز ارزی شناخته‌شده مانند بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و بسیاری از توکن‌های دیفای و ERC-20 را فراهم کرده است.

از جمله این معیارها، تعداد کل آدرس‌های فعال و NUPL (سود به ضررهای تحقق نیافته خالص) هستند. تنها مشکل این وب سایت این است که اگر نمی‌دانید دنبال چه چیزی باید بگردید یا چگونه باید معیارها و چارت‌ها را تحلیل کنید، برایتان کاربرد آنچنانی نخواهد داشت.

وبسایت تحلیل ارزهای دیجیتال گلسنود

اما یکی از بهترین ابزارهای گلس نود، تحلیل‌های درون زنجیره‌ای هفتگی این وبسایت به آدرس insights.glassnode.com است. بررسی این تحلیل‌ها باعث می‌شود جایگاهی که در چرخه بازار قرار داریم را پیدا کنید. این امر برای مدیریت پورتفولیو بسیار ضروری است. یکی دیگر از بخش‌های خوب گلسنود برای تحلیل‌های درون زنجیره‌ای ارزهای دیجیتال، آکادمی این وبسایت به آدرس academy.glassnode.com است

البته بهترین ویژگی این وب سایت، رایگان بودن آن است. برای استفاده از تحلیل های ارزهای دیجیتال وب سایت گلس نود نیازی به پرداخته هزینه ندارید. البته برنامه‌های پولی این وبسایت که ویژگی‌های پیشرفته‌ای ارائه می‌کنند، هزینه اشتراک ماهانه 29 و 799 دلاری دارند که برای استفاده روزمره کاربرد آنچنانی ندارند.

10. کوین گکو (CoinGecko)

اگر جایی را برای بررسی قیمت‌های رمز ارزها سراغ نداشته باشید، تحقیق و تفحص‌تان هم بی‌فایده خواهد بود. کوین گکو (CoinGecko) یکی از وب سایت هایی است که قابلیت‌های مختلفی را برای بررسی پروژه‌های ارزهای دیجیتال در اختیار کاربران قرار می‌دهد. علاوه بر وبسایت، اپلیکیشن موبایل کوین گکو هم در دسترس است. بهترین ابزار این وب سایت ساخت پورتفو و پیگیری آن از طریق برنامه موبایل است.

با جستجو درباره یک پروژه یک رمز ارزی، اطلاعاتی نظیر مارکت کپ، قیمت، حجم معاملات، عرضه، صرافی‌های در دسترس و توضیحاتی درباره آن را مشاهده خواهید کرد. تمام این جزئیات برای تعیین شت کوین بودن یا نبودن یک پروژه کاربردی است. علاوه بر این‌ها، اطلاعات اضافی نظیر آمارهای اجتماعی، توسعه‌دهندگان و حتی تحلیل خلاصه‌ای از سوی شرکت IntoTheBlock را در وبسایت کوین گکو پیدا خواهید کرد.

وب سایت تحلیل ارزهای دیجیتال کوین گکو

علاوه بر رمز ارزها، در وبسایت کوین گکو می‌توانید صرافی‌های اسپات و مشتقه، دیفای، NFTها، ییلد فارمینگ، پادکست و حتی کتاب‌های منتشر شده در این حوزه را نیز مشاهده کنید. اکثر خدمات ارائه شده توسط این وب سایت رایگان است، اما دو برنامه اشتراکی هم وجود دارد. اولین برنامه پریمیوم حدودا 4 دلار در ماه هزینه دارد که تبلیغات در آن را حذف می‌کند. برنامه پریمیوم+ ماهانه حدودا 8 دلار هزینه دارد که دسترسی به کتاب‌ها، گزارشات تحقیقاتی، چت‌ها با تحلیلگران تحقیقاتی و ویژگی‌های بسیار دیگر را فراهم می‌کند. بنابراین اگر به دنبال یک منبع خوب برای تحلیل و بررسی ارزهای دیجیتال هستید، کوین گکو از جمله این وبسایت هاست.

9. مساری (Messari)

وب سایت مساری (Messari) یکی دیگر از بهترین ابزارها برای جستجو و تحقیق درباره پروژه های صنعت ارزهای دیجیتال است. با استفاده از این وبسایت می‌توانید پروژه‌های رمز ارزی را بر اساس ارزش بازار، حجم معاملات، عرضه نقدینگی، اندیکاتورهای درون زنجیره‌ای نظیر آدرس‌های فعال، تعداد اعضای ردیت و بسیاری دیگر فیلتر کنید. علاوه بر این‌ها، مقالات آموزشی مساری بسیار کاربردی هستند.

همه ما می‌دانیم که مواجه با رمز ارزهای ناشناخته‌ای که تا به حال اسمشان هم به گوشتان نخورده، طاقت فرستاست. بنابراین داشتن ابزاری که این کارها را به‌جایتان انجام دهد و پروژه‌های خوب را از بد جدا کند، مشکل‌گشا خواهد بود. این امر به شکل «اسریکنرها (Screener) یا همان غربالگرهای ساخته‌شده توسط جامعه ارزهای دیجیتال» در وبسایت مساری قابل انجام است. در این بخش می‌توانید دسته‌بندی‌های مختلف از انواع پروژه‌ها گرفته تا پورتفوهای مدیریت دارایی را پیدا کنید. یکی از بهترین استراتژی‌ها، بررسی فعالیت‌های صندوق‌های سرمایه گذاری بزرگ و یافتن پروژه‌های خوب است. این غربالگرها صندوق‌هایی مانند کوین بیس و آلامدا ریسرچ (Alameda Research) را شامل می‌شوند که از جمله نام‌های سرآمد در این صنعت هستند.

اگر به دنبال بازی‌های بلاک چینی و متاورسی هستید، غربالگرهای مجزایی نیز برای آن‌ها وجود دارد. این غربالگرها قابلیت اصلاح ندارند، اما می‌توانید با یک کلیک آن‌ها را برای شخصی‌سازی کردن ویرایش نمایید.

اسکرینر آلامدا ریسرچ در وبسایت مساری
اسکرینر پورتفوی آلامدا ریسرچ در وبسایت مساری

در رابطه با هزینه اشتراک، دو گزینه 25 دلار ماهانه پریمیوم و 625 دلار ماهانه برنامه شرکتی وجود دارد. بنابراین اگر یک تریدر خرد هستید، برنامه 25 دلاری کافی است.

8. کوین مارکت کَل (CoinMarketCal)

آیا تا به حال شده است حس کنید توانایی همگام شدن و پیشروی با رویدادها و به‌روزرسانی‌های بازار رمز ارزها را ندارید؟ اگر پاسختان مثبت است، کوین مارکت کل (CoinMarketCal) یکی از بهترین وبسایت های مناسب برای تحلیل و پیگیری وقایع مرتبط با ارزهای دیجیتال است. در این وب سایت می‌توانید تقویمی به همراه تمام رویدادها را مشاهده کنید.

مثلا یکی از کاربردهای این تقویم، مشاهده رویدادهای مهم مربوط به 100 کوین برتر بازار است. شاید گاهی اوقات هم با اخبار ضد و نقیض در وبسایت‌های خبری مواجه شده باشید. در این حالت، کوین مارکت کل یکی از منابع خوب برای بررسی درستی اخبار است. مثلا، آیا می‌دانستید که با داشتن رمز ارز استلار (XLM) واجدالشرایط ایردراپ AQUA هم خواهید بود؟ یا مثلا شبکه استکس (Stacks) در حال انجام یک آپگرید بزرگ است؟ بنابراین پیگیری اتفاقات پیرامون ارزهای دیجیتال موجود در پورتفوی شما توسط وب سایت هایی مانند کوین مارکت کل از ضروریات حضور در این بازار محسوب می‌شود.

وبسایت اخبار ارزهای دیجیتال کوین مارکت کل

برای کسانی که به دنبال ترید و معامله هستند هم استفاده از این وبسایت سودمند است. از آنجایی که کوین مارکت کل از طیف گسترده‌ای از کوین‌ها از جمله دارای ارزش پایین که نوسان قیمت بالایی هم دارند پشتیبانی می‌کند، تریدرها می‌توانند با مراجعه به آن فرصت‌های معاملاتی خوبی را کشف کنند. با این حال، در صورت ترید صرفا مبتنی بر رویدادها و اخبار همیشه این جمله را به یاد داشته باشید: «شایعه رو بخر، خبر رو بفروش».

علاوه بر این‌ها، با گشت و گذار در این وب سایت فرصت‌هایی در رابطه با «کوین‌های دارای پتانسیل» هم پیدا خواهید کرد. این کوین‌ها دارای رویدادهای متعدد یا بزرگ هستند.

تمام ویژگی‌های سایت کوین مارکت کل رایگان بوده و توسط جوامع رمز ارزی هدایت می‌شود. هر کسی قادر به انتشار پست رویدادهاست و نسبت به اعتبار و درستی‌شان هم رای دریافت می‌کنند. این سیستم رای‌دهی همچنین به سایت CoinMarketCal اجازه می‌دهد تا وقایع داغ را از دیگر رخدادها جدا کند که پیدا کردن فرصت‌های سودآورتر را آسان می‌کند.

7. کوین متریکس (Coin Metrics)

کوین متریکس (CoinMetrics) یکی دیگر از وبسایت های بررسی پروژه‌های حوزه ارزهای دیجیتال است که به داده‌های درون زنجیره‌ای به‌روز و دقیق خود به همراه بیش از 400 معیار و 100 رمز ارز شناخته می‌شود. البته این وب سایت تا حدودی بیشتر برای کاربران حرفه‌ای و باتجربه و حتی موسسات و سازمان‌ها مناسب است. علت آن است که برای استفاده از داده‌های کوین متریکس نیازمند برقراری ارتباط مستقیم با پشتیبانی آن و خریداری برنامه‌های اشتراکی هستید. به همین خاطر است که این وبسایت برای کاربران خرد کارایی زیادی ندارد و به جای آن می‌توان از گلسنود استفاده کرد.

وب سایت تحلیل ارزهای دیجیتال کوین متریکس

با این وجود، کوین متریکس همچنان یکی از وب سایت های خوب برای بررسی اطلاعات پروژه‌های ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود.

6. لونر کراش (LunarCrush)

لونار کراش (LunarCrush) یک ابزار تحلیل احساسات است که تمام اطلاعات ضروری مرتبط با تصور عموم مردم از یک رمز ارز را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این وبسایت 2 رتبه اختصاصی به نام‌های ArtRank و Galaxy دارد. جزئیات مربوط به نحوه محاسبه هر کدام از این امتیازها به شرح زیر است:

  • رتبه ArtRank متشکل از 4 المان است:
    • حجم بازار: بسته به صرافی‌های مشهور
    • حجم اجتماعی: حجم حاصل از سایت‌های منحصربه‌فرد
    • تغییرات درصدی در برابر بیت کوین: عملکرد بهتر ارز مربوطه نسبت به بیت کوین
    • امتیاز اجتماعی: حجم احتماعی کل
  • رتبه Galaxy نیز شامل عنصر است:
    • امتیاز قیمت: برگرفته از 4 میانگین متحرک
    • امتیاز اجتماعی: مبتنی بر به‌روزرسانی‌های اجتماعی صعودی و نزولی
    • تاثیر اجتماعی: مبتنی بر حجم/تعامل/تاثیر اجتماعی
    • رتبه همبستگی: الگوریتمی که میزان همبستگی قیمت با احساسات را تعیین می‌کند.

سایت لونار کراش توانایی مرتب‌سازی معیارهای مختلف نظیر حجم اجتماعی، احساسات صعودی و نزولی، حجم معاملات، مارکت کپ و بسیاری دیگر را به کاربران می‌دهد. سپس شما با نگاه به این آمارها می‌توانید تحلیل شخصی خود را انجام دهید. یکی از کاربردهای این آمارها، نگاه به میزان صعودی یا نزولی بودن حجم اجتماعی کل است که در کنار تغییرات آن‌ها نسبت به قیمت، روند حرکتی رمز ارز مربوطه را مشخص می‌کند. مثلا، عوامل نشان‌دهنده شانس معاملاتی، نگاه صرف به احساسات صعودی است. طی ماه‌های گذشته این احساسات چندین بار منجر به رشد قیمت شده بودند.

یکی از معایب وبسایت لونار کراش، الزام به خرید اشتراک برای دسترسی به داده‌های بیشتر است. بدون پرداخت هزینه حداکثر به چارت‌های 3 ماهه و تنها مقادیر امتیازهای گلکسی و آلت‌رنک دسترسی خواهید داشت. این امر تحلیل روندهای بلند مدت را دشوارتر می‌کند. در رابطه با هزینه نیز باید حتما از توکن محلی این وبسایت به نام LUNR استفاده کنید.

سه سطح 1 به صورت رایگان، 2 به مبلغ 10 لونار و 3 به مبلغ 100 لونار در دسترس هستند. مشکل این سیستم این است که توکن لونار طی سه ماه گذشته ریزش شدید داشته است و اگر به همین منوال ادامه دهد، هزینه خرید اشتراک باز هم کاهش خواهد یافت. حدود 3 ماه پیش این مبلغ برابر با 30 دلار بود اما امروز نزدیک به 18 دلار است.

قیمت توکن لونار

علی‌رغم هزینه‌بر بودن استفاده از لونار کراش، این وبسایت همچنان ابزار خوبی است. البته باید مراقب اسکم و کلاهبرداری‌ها باشید. شایان ذکر است که بسیاری از پروژه‌های میم کوین‌ها برای افزایش آگاهی نسبت به خود از ربات‌ها و پول‌های هنگفت استفاده می‌کنند. این امر طبیعتا باعث بالا رفتن امتیازشان در وبسایت لونار کراش می‌شود. با این حال، احتمال بی‌ارزش بودن این پروژه‌ها بسیار بالاست و خرید صرف مبتنی بر اطلاعات این سایت کار درستی نیست.

5. سنتیمنت (Santiment)

اگر دیدن اطلاعات 3 ماه اخیر برای بررسی پروژه های حوزه ارزهای دیجیتال شما را راضی نمی‌کند، شاید وبسایت سنتیمنت (Santiment) به کارتان بیاید. در اینجا نیز می‌توانید تحلیل اجتماعی مشابه را روی بیش از 1000 رمز ارز انجام دهید. همچنین امکان دخیل کردن داده‌هایی نظیر مارکت کپ، حجم معاملات و حتی برخی از تحلیل‌های درون زنجیره‌ای وجود دارد. این وبسایت ابزاری عالی برای مطالعه رمز ارزها به صورت مجزاست.

وب سایت تحلیل ارزهای دیجیتال سنتیمنت

سنتیمنت سایت بسیار فعالی است و رمز ارزهای ترند و پرخبر را پوشش می‌دهد. این وبسایت همچنین وبلاگ آموزشی خود را دارد که در آن می‌توانید درباره بازارها اطلاعات خوبی کسب کنید.

علاوه بر این‌ها، سنتیمنت دارای ابزار غربالگر اختصاصی خود است. در این قسمت شما می‌توانید پروژه‌های داغ و پرپتانسیل را بیابید. با این وجود، برای استفاده از معیارهای اجتماعی نیازمند خرید اشتراک هستید. برنامه پرو (Pro) این وبسایت ماهانه 49 دلار هزینه دارد و با خرید برنامه SanAPI به مبلغ 160 دلار به صورت ماهانه، به تمام ابزارهای آن دسترسی خواهید داشت. البته SanAPI بیشتر برای توسعه‌دهندگان مناسب است تا کاربران خرد. برای بهره‌مندی از تخفیف نیز می‌توانید با خرید توکن SAN، روی اشتراک خود تا 20 درصد تخفیف بگیرد. استیک کردن این توکن‌ها نیز پاداش‌هایی را به همراه خواهد داشت که یکی از آن‌ها، دسترسی به SanR است.

وبسایت تحلیل ارزهای دیجیتال سنتیمنت

SanR یک بازار غیر متمرکز از سیگنال‌های معاملاتی است. در این بازار کاربران می‌توانند به استیک 50 واحد توکن SAN پرداخته و سپس تحلیل‌های خود از جهت حرکت قیمت یک ارز دیجیتال را آپلود کنند. این پوزیشن‌ها طی 2 هفته بسته خواهند شد و عملکردهای برتر به صورت درصدی پاداش‌دهی می‌شوند. در حال حاضر کاربران زیادی در این پلتفرم وجود ندارد، بنابراین فرصت برای کسب توکن SAN مهیاست. هر 2 هفته می‌توانید تا 36 دلار از این توکن را کسب کنید. از دیگر کاربردهای SanR می‌توان به فعالین برتر دائمی و امکان فالو کردن آن‌ها اشاره کرد. سنتیمنت همچنین با افزودن توکن SAN به پلتفرم خود، بزرگتر کردن این اکوسیستم را در نظر دارد.

4. کوین گلس (Coinglass – بای بی تی قدیم)

یکی از شناخته‌شده‌ترین نام‌ها میان وب سایت های تحلیل و بررسی ارزهای دیجیتال، کوین گلس (Coinglass) یا همان بای بی تی (Bybt) قدیم است. کوین گلس یک یک ابزار داده مشتقه است که برای استفاده از این داده‌ها، لزوما نباید یک متخصص حوزه ارواق مشتقه باشید. اکثر این داده‌ها برای درک احساسات بازار مفید هستند.

یکی از ویژگی‌های این وبسایت، نسبت لانگ/شورت آن است. در این قسمت می‌توانید درک خوبی از یک رمز ارز کسب کنید. یکی دیگر از مزایای این بخش، قابلیت کاهش تام‌فریم به 5 دقیقه است که به شناسایی سقف‌های محلی کمک می‌کند. مثلا در تصویر زیر، بیت کوین طی 4 ساعت گذشته 6 درصد رشد قیمت داشته و اکنون نسبت شورت رو به افزایش است که می‌تواند سیگنالی از احتمال ثبت یک سقف قیمتی در این بازار صعودی کوتاه مدت باشد.

وبسایت تحلیل ارزهای دیجیتال کوین گلس

مزیت دیگر، مثلا امکان بررسی نحوه عملکرد بیت کوین نسبت به مدل انباشت به جریان (Stock to Flow) است. انباشت به جریان یک مدل ارزش‌گذاری است که تا کنون یکی از دقیق‌‌ترین ابزارهای پیش‌بینی قیمت بیت کوین بوده است. تمام این اطلاعات در وب سایت کوین گلس رایگان هستند. علاوه بر بیت کوین، می‌توانید آمار آلت کوین‌های دیگر را نیز بررسی کنید.

3. کوین دنس (Coin Dance)

اگر طرفدار بیت کوین هستید، کوین دنس (CoinDance) یکی از وبسایت های مناسب برای تحلیل و تحقیق درباره ارزهای دیجیتالی مانند BTC است. در این وبسایت می‌توانید آمارهای مفیدی درباره حجم، تعداد نودها، سیاست‌ها و میزان پذیرش این رمز ارز پیدا کنید. حتی اگر طرفدار بیت کوین نیستید هم به دلیل تاثیرگذاری این ارز دیجیتال روی کل بازار ، بررسی این وبسایت خالی از لطف نخواهد بود.

نکته جالب‌توجه این است که این آمارها چشم‌انداز بزرگتری از میزان پذیرش ارائه می‌کنند. دو تا از این موارد، پذیرش بیت کوین از نظر جنسیت و سن است. در حال حاضر، بیت کوین شدیدا تحت تسلط جنس مذکر است. از نظر سن هم باید به فکر آشنا کردن این ارز دیجیتال با افراد مسن باشید. هیچ گاه برای پیوستن به یک صنعت انقلاب‌گر دیر نیست. بنابراین برای ورود رمز ارزها به زندگی روزمره، باید افراد ناآشنا با این حوزه را آموزش دهیم. صرف‌نظر از سن و جنسیت، می‌توانید این کار را از خانواده خودتان شروع کنید. و البته فقط هم به احتمال سودآوری‌های فضایی آن اکتفا نکنید، بلکه تمام مزایای آن را توضیح دهید.

وبسایت کوین دنس

2. کریپتو کوانت

یکی از وب سایت های غنی از از آمارهای مهم برای تحلیل عملکرد ارزهای دیجیتال، کریپتو کوانت (CryptoQuant) است. این وبسایت داده‌هایی برای بیت کوین، اتریوم، استیبل کوین‌ها و در کل آلت کوین‌ها ارائه می‌دهد. این داده‌ها شامل داده بازار، درون زنجیره‌ای و جریان صرافی هستند.

یکی از معیارهای مناسب برای وضعیت فعلی بازار، لوریج تخمینی تمام صرافی‌هاست. در سقوط پیشین بازار در دسامبر 2021 (آذر 1400) که قیمت بیت کوین را به 42 دلار رساند، شاهد افت شدید لوریج و اهرم صرافی‌ها به خاطر لیکویید شدن پوزیشن‌ها بودیم. سپس با وجود افزایش دوباره قیمت، این لوریج‌ها همچنان پایین باقی ماندند. این اتفاق به‌خاطر افزایش ادامه‌دار لوریج‌ها برای یک بازه زمانی طولانی‌تر و سپس خارج کردن تریدرهای دارای اهرم بالا، یک سیگنال بسیار صعودی بود و قیمت‌ها ثبات بیشتری پیدا کردند.

لوریج بیت کوین وب سایت تحلیل ارزهای دیجیتالکریپتو کوانت

ویژگی دیگر، نگاه به ذخیره تمام صرافی‌هاست. شاید تا به حال شنید باشید که به‌خاطر لیکوئیدیتی پایین صرافی‌ها احتمالا شاهد نوسان بالای قیمت‌ها خواهیم بود. این اطلاعات در وبسایت کریپتو کوانت در دسترس هستند.

مورد آخر، رایگان بودن آمارهای ذکرشده در بالاست و برای دسترسی به آن‌ها تنها نیازمند ساخت یک حساب کاربری هستید. البته برای دسترسی به اندیکاتورهای درون زنجیره‌ای دقیق‌تر، یک برنامه اشتراک ماهانه 39 دلاری وجود دارد. علاوه بر این‌ها، یک برنامه حرفه‌ای 109 دلاری و یک برنامه پریمیوم 799 دلاری به صورت ماهانه نیز دسترس است.

1. تریدینگ ویو (TradingView)

تریدینگ ویو یک پلتفرم چارتینگ و شبکه اجتماعی با بیش از 30 میلیون تریدر خرد و سرمایه گذار نهادی از سراسر دنیاست که از آن برای تحلیل دارایی‌های مالی استفاده می‌کنند. این دارایی‌ها شامل سهام، ارزها، شاخص‌ها، فارکس، فیوچرز و رمز ارزها هستند.

چارت‌های تریدینگ ویو ابزاری برای بررسی کامل عملکرد یک دارایی در یک بازه زمانی مشخص هستند. این نمودارها در واقع قیمت‌های کف، سقف، باز و بسته شدن در هر کندل استیک را شامل می‌شوند. علاوه بر این، این وبسایت زبان اسکریپتینگ اختصاصی خود به نام Pine Script را توسعه داده که قابلیت شخصی‌سازی ابزارها را برای کاربران فراهم کرده است.

چیزی که تریدینگ ویو را از دیگر وب سایت ها متمایز می‌سازد، عناصر اجتماعی اختصاصی آن در ابزارهای نموداری است. کاربران می‌توانند با فالو کردن دیگر تریدرها تحلیل آن‌ها درباره دیگر دارایی‌ها را خوانده و فرضیه‌های سرمایه گذاری خود را منتشر کنند. حتی امکان برگزاری لایو در هنگام تحلیل چارت‌ها نیز وجود دارد. در واقع شما می‌توانید از تریدینگ ویو برای تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال استفاده کنید.

تریدینگ ویو

علاوه بر این‌ها، در این وبسایت اخبار و به‌روزرسانی مربوط به پروژه‌های مالی نیز منتشر می‌شود. پلتفرم تریدینگ ویو هم از طریق وبسایت و هم با دانلود اپلیکیشن موبایل یا دسکتاپ آن قابل دسترسی است.

جمع‌بندی

وبسایت های خارجی زیادی برای بررسی و تحلیل پروژه‌های حوزه ارزهای دیجیتال در بازار وجود دارد. در این مطلب به برخی از بهترین این وب سایت ها اشاره کردیم و مزایا و معایب هر کدام در این صنعت را بررسی کردیم. شما می‌توانید با مراجعه به این وب سایت ها ارزهای دیجیتال مد نظر خود را جستجو کرده و آمارهای تحلیلی نظیر حجم معاملات، خبرهای ترند و داغ، نسبت شورت و لانگ در صرافی‌ها و موارد بسیار دیگر را مشاهده کنید.

تهیه شده در اکسچینو


برچسب ها:

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)