ریپل رسما پایان همکاری خود با بزرگ ترین شریک تجاری‌اش را اعلام کرد


با اعلام رسمی ریپل (Ripple)، همکاری این بنیاد و شرکت فعال در حوزه پرداخت مبتنی بر بلاک چین، با بزرگ ترین شریک خود یعنی مانی گرام (MoneyGram) خاتمه یافت.

بنیاد ریپل (Ripple) با انتشار اعلامیه‌ای، از پایان همکاری خود با بزرگ ترین شریک تجاری‌اش یعنی مانی گرام (MoneyGram) خبر داد. در اعلامیه منتشر شده از سوی ریپل آمده است:

ما به کاری که توانستیم در مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسانیم و همچنین تاثیری که در عرضه اولین محصول متفاوت در بازار داشتیم، افتخار می‌کنیم. ما توانستیم میلیاردها دلار نقدینگی را از طریق ریپل نت (RippleNet) و سیستم نقدینگی آنی (ODL) خود پردازش کنیم.

یک ماه پیش و پس از شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) از ریپل، مانی گرام فعالیت‌های خود بر بستر شبکه بلاک چینی Ripple را متوقف نمود، اما هر دو طرف با توجه به قراردادهای چند ساله جاری بین آن‌ها، نسبت به ادامه یافتن همکاری در آینده خوشبین بودند. ریپل مدعی شده که در آینده کماکان می‌تواند همکاری با مانی گرام که اکنون رسما به پایان رسیده را دوباره بررسی کند.

برد گارلینگ‌هاوس (Brad Garlinghouse)، مدیر اجرایی ریپل، با انتشار توییتی، دستیابی‌های همکاری با بزرگ ترین شریک این بنیاد یعنی مانی گرام را منعکس کرد:

در حالی که نبود چارچوب نظارتی و قانونی در ایالات متحده، وضعیت را برای مشتریان و مشاغل دشوار کرده، نمی‌توان تصمیم مشترک ریپل و مانی گرام را انکار کرد. تاکنون میلیاردها دلار تراکنش‌های بین‌المللی از طریق سیستم نقدینگی آنی ریپل انجام شده است.

برد گارلینگ‌هاوس

در ژوئن سال 2019 (خرداد 98)، اعلام توافق راهبردی مانی گرام با ریپل منجر به جهش قیمت سهام این شرکت شد. از طرفی خبر اعلام قطع همکاری Ripple با این شرکت فعال در حوزه انتقال پول نیز روی قیمت سهام آن تاثیرگذار بود.

شکایت جمعی از بزرگ ترین شریک ریپل

در ابتدای ماه میلادی جاری، مانی گرام به دلیل تلاش برای انتشار اعلامیه‌های گمراه‌کننده در مورد همکاری‌اش با ریپل، با دادخواستی سنخی مواجه شد:

مانی‌گرام احتمالا جریان سودآور کارمزدهای توسعه بازار را که برای دستاوردهای مالی آن حیاتی بود، از دست خواهد داد. در نتیجه، خوانده‌شدگان از طریق مجموعه‌ای از اظهارات نادرست و یا گمراه‌کننده در چندین برهه زمانی مرتبط، متهم هستند. دادخواست مدعی است زمانی که جزئیات واقعی وارد بازار شد، سرمایه‌گذاران خسارت دیده‌ بودند.

اشیش بیرلا (Asheesh Birla)، مدیر کل ریپل نت، مدعی شد که اعتقاد دارد وضعیت توکن XRP از سوی قانون‌گذاران شفاف خواهد شد، زیرا محصول ODL قدرت حل یک چالش واقعی را دارد:

سیستم نقدینگی آنی (ODL) با ارائه کارمزد پایین، سرعت و شفافیت بالا، مشکل واقعی را برای بسیاری از مشتریانی که پشت خدمات مالی سنتی مانده‌اند، حل خواهد کرد. با درک ارزش بالای این فناوری برای حل مسائل مالی توسط دولت‌ها، قانون‌گذاری در این حیطه نیز شفاف خواهد شد.

منبع: U.Today



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)