پارادایم از طرح سرمایه گذاری ۲.۵ میلیارد دلاری خود پرده برداری کرد


شرکت پارادایم (Paradigm) با طرح سرمایه گذاری ۲.۵ میلیارد دلاری‌اش، به بزرگترین شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه ارز دیجیتال تبدیل می‌شود.

شرکت سرمایه گذاری رمز ارزی پارادایم (Paradigm) به تازگی از یک طرح ۲.۵ میلیارد دلاری به نام «نیو ونچر فاند» (New Venture Fund) رونمایی کرد که قرار است به سرمایه گذاری روی شرکت‌ها و پروتکل‌های بیشتری منجر شود. بر اساس اطلاعیه‌ای که در ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) منتشر شد، هم‌بنیان گذاران این شرکت، یعنی فرد آرسام (Fred Ahrsam) و مت هوانگ (Matt Huang)، مدعی شدند این طرح سرمایه گذاری و اندازه آن نشان می‌دهد که کریپتو به هیجان انگیزترین بخش تکنولوژی تبدیل شده است. البته هنوز مشخص نیست که این سرمایه هنگفت به چه بخش‌هایی از صعنت کریپتوکارنسی اختصاص خواهد یافت.

تاثیر طرح سرمایه گذاری نیو ونچر فاند بر جایگاه شرکت پارادایم در حوزه کریپتو

به گزارش فایننشال تایمز، این استخر سرمایه گذاری ۲.۵ میلیارد دلاری با پشت سر گذاشتن سرمایه گذاری ۲.۲ میلیارد دلاری که در ژوئن امسال (خرداد/تیر) توسط شرکت اندرسن هوروویتز (Andreesen Horowitz) جمع آوری شد، پارادایم را به بزرگترین شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه ارز دیجیتال تبدیل کرده است.

شرکت پارادایم در گذشته بیشتر به آن دسته از پروژه‌های رمز ارزی که از طریق تکنولوژی Web 3.0 برنامه‌های خود را اجرا می‌کردند، علاقه داشته و تقریبا ۱۱ مورد از شرکت‌ها و پروتکل‌هایی که در پرتفوی سرمایه گذاری Paradigm قرار دارند، در حوزه دیفای (DeFi) فعالیت دارند. از دیگر بخش‌های حوزه ارز دیجیتال که این شرکت روی آن‌ها سرمایه گذاری کرده می‌توان به صرافی‌های رمز ارزی و پلتفرم‌های وام دهی و وام گیری اشاره کرد. از میان بزرگترین نام‌هایی که در پرتفوی سرمایه گذاری پارادایم قرار دارند می‌توان به کوین بیس (Coinbase)، اف‌تی‌اکس (FTX)، یونی سواپ (Uniswap) و اسکای میوس (Sky Mavis) اشاره کرد.

نکته جالب ماجرا اینجاست که علی‌رغم هنگفت بودن طرح سرمایه گذاری شرکت پارادایم، فرد آرسام با انتشار توییتی مدعی شده که او و مت هوانگ تازه کارشان را آغاز کرده‌اند.

طرح سرمایه گذاری پارادایم

آقای آرسام و هوآنگ در اطلاعیه رسمی اعلام کردند که هدف آن‌ها برای تبدیل کردن پارادایم به «اولین و مفیدترین شریک برای کارآفرینان و جامعه‌های رمز ارزی» هنوز تغییر نکرده است.

سرمایه گذاری‌های اخیر پارادایم شامل یک پروتکل وام دهی مبتنی بر سولانا به نام جت پروتکل (Jet Protocol)، و یک بازی مبارزه‌ای مبتنی بر توکن غیر قابل تعویض (NFT) به نام ای‌آی ارینا (AI Arena) بوده است.  این شرکت به تازگی تصمیم گرفته تا همکاری بیشتری با پلتفرم‌های NFT داشته باشد و در ماه آگوست (مرداد/شهریور) نیز روی پروژه رویال و فرکشنال (Royal and Fractional) سرمایه گذاری کرد.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)