مانی گرام با استناد به دادخواست SEC، استفاده از خدمات ریپل را متوقف کرد


مانی گرام (MoneyGram) با استناد به دادخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، معاملات خود بر بستر ریپل را به حالت تعلیق درآورد.

بزرگ‌ترین شریک تجاری ریپل، موسسه مانی گرام، با انتشار گزارش چشم‌انداز سه ماهه خود، از به تعلیق در آوردن معاملاتش بر بستر Ripple خبر داد. در پی این موضوع، قیمت رمز ارز XRP کاهش محسوسی را تجربه کرد و به پایین‌ترین سطوح خود در چند هفته گذشته رسید.

سرویس جهانی انتقال پول MoneyGram اعلام داشت که با توجه به دادخواست‌های اخیر خود در کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، تصمیم به ایجاد تغییر در رابطه خود با شرکت پرداخت مبتنی بر بلاک چین ریپل گرفته است. با توجه به چشم‌انداز سه‌ماهه مانی گرام، این شرکت در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۱ برنامه‌ای برای کسب سود از طریق بازار Ripple ندارد. مانی گرام عنوان کرده که در سه‌ماهه مشابه سال گذشته، بیش از ۱۲ میلیون دلار سود خالص از طریق رمز ارز ریپل برای این شرکت حاصل شده است. از این رو، MoneyGram اعلام کرد که:

به علت عدم اطمینان در مورد دعاوی مداوم ریپل با کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، این شرکت استفاده از بستر را به حالت تعلیق درآورده است.

مانی گرام و ریپل

توقف همکاری بلندمدت مانی گرام با ریپل

همکاری میان این دو شرکت حدودا ۳ سال پیش آغاز شد و در آن زمان MoneyGram، توکن XRP را در سیستم پرداخت خود ادغام کرد. از طرفی در سال بعد، ریپل و مانی گرام جهت پرداخت‌های برون‌مرزی و تسویه حساب‌های ارزی با دارایی‌های دیجیتال با یکدیگر همکاری کردند که در نتیجه آن، ریپل در نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ماه ۱۳۹۸) با مبلغی نزدیک به ۵۰ میلیون دلار، اقدام به سرمایه‌گذاری روی ۱۰ درصد از سهام این شرکت کرد. از طرفی در دسامبر ۲۰۲۰ (آذرماه ۱۳۹۹)، این شرکت اقدام به فروش رقمی در حدود ۱۵ میلیون دلار از سهام مانی گرام کرد.

بیشتر بخوانید: افزایش حجم معاملات مانی گرام در ماه دسامبر در طی همکاری با بنیاد ریپل

با این ‌وجود، در بین اخباری که در دسامبر ۲۰۲۰ (آذرماه ۱۳۹۹) مبنی بر اینکه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا باید علیه ریپل، مدیرعامل آن برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse) و هم بنیان‌گذار آن کریس لارسن (Chris Larsen) اقدام قانونی کند، منتشر می‌شد، ظاهراً مانی گرام تلاش داشته تا از ریپل فاصله بگیرد. در واقع چند روز بعد از انتشار اعلامیه SEC، این موسسه اعلام کرد که هیچ زمان از خدمات راه‌حل پرداخت (On-Demand Liquidity)  و ریپل نت (RippleNet) جهت انتقال مستقیم وجوه مشتریان خود استفاده نکرده است.

در حال حاضر، MoneyGram تنها شرکتی نیست که به دادخواست SEC علیه ریپل واکنش نشان داده و بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال نیز توکن XRP را از فهرست رمز ارزهای مورد پشتیبانی خود حذف کرده یا آن را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اختصاصی اکسچینو مگ: ابعاد بحران ریپل و شکایت SEC از این بنیاد

منبع: cointelegraph



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)