شبکه چین لینک مورد حمله اسپم قرار گرفت!


شبکه بلاک چین ارز دیجیتال محبوب چین لینک مورد حمله اسپم قرار گرفت. با وجود اختلال روی این پلتفرم اوراکل، قیمت رمزارز LINK واکنش خاصی به آن نشان نداد.

پلتفرم اوراکل چین لینک از یکشنبه هفته گذشته مورد حمله اسپم قرار گرفت. این اتفاق منجر به شلوغ شدن شبکه و اختلال در ارائه داده از سوی گره‌ها به اپلیکیشن‌های غیر متمرکز شد. روری پیانت (Rory Piant)، مدیر انجمن چین لینک لبز (Chainlink Labs)، با انتشار اطلاعیه‌ای در این باره در تلگرام توضیح داد که شبکه بلاک چین چین لینک به خوبی توانست به اولین حمله اسپم گسترده صورت گرفته علیه آن غلبه کرده و به فعالیت عادی خود ادامه دهد. در این اتفاق، فرد مهاجم سعی کرد که با ارسال درخواست‌های فراوان به اوراکل Chainlink شبکه را مختل کند. آقای پیانت مدعی شد که این حمله فقط چند ساعت طول کشید و هیچ تاثیری روی عملکرد شبکه نگذاشت.

با وجود ادعای پیانت، نودهای چین لینک به منظور ادامه فعالیت در طول این حمله اسپم مجبور شدند کارمزدهای بسیار بالاتری را پرداخت کنند. البته آقای پیانت مدعی شد گره‌های شبکه به منظور حفظ اعتبار خود در بلند مدت، حاضر به پرداخت هزینه‌های بالاتری برای مدت کوتاهی شدند.

احتمال تکرار حمله اسپم به چین لینک در آینده

اگرچه گره‌های چین لینک در طول این حمله اسپم با پرداخت کارمزدهای بالاتر از اعتبار شبکه و عملکرد آن محافظت کردند، اما به نظر می‌رسد که راه حل مقابله با چنین حملاتی پیچیده‌تر از پیشنهادات پیانت است. برخی منابع مدعی شدند که چین لینک و نودهای آن طی این حمله با ایجاد یک لیست سفید (Whitelist)، فقط به یک سری از درخواست‌های معین پاسخ دادند. این بدان معناست که در طول حمله اخیر، فقط برنامه‌های غیرمتمرکز منتخب و معتبر قادر به درخواست داده از اوراکل Chainlink بودند.

پس از این حمله، چین لینک خسارت وارد شده به گره‌ها را پرداخت کرد. برخی منابع تخمین زده‌اند که طی حمله صورت گرفته به چین لینک، نودهای این شبکه حدود 700 واحد اتریوم کارمزد بالاتری نسبت به حالت عادی پرداخت کردند. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا توسعه‌دهندگان این پلتفرم اوراکلی مشکل را به صورت کامل حل کرده‌اند یا خیر.

حمله اسپم به چین لینک

شرایط بازار ارز دیجیتال LINK

حمله اسپم هفته گذشته به چین لینک از دید رسانه‌ها مغفول ماند و در نتیجه تاثیر خاصی روی قیمت ارز دیجیتال LINK نداشت. البته افت قیمت اخیر این رمز ارز به سبب افت کل بازار طی روزهای گذشته است و LINK تنها توکنی نیست که ریزش قیمت بالای 10 درصد را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: آیا ارز دیجیتال چین لینک اتریوم بعدی است؟

ارز مجازی LINK یکی از پربازده‌ترین ارزهای مجازی در یک سال اخیر بوده به طوری که سرمایه‌گذاری روی آن از سال گذشته تاکنون حدود 570 درصد سود بهمراه داشته است. علت اصلی استقبال از خرید ارز دیجیتال چین لینک، گسترش استفاده از آن و اعلام همکاری‌های قدرتمند یکی پس از دیگری است. قیمت این رمز ارز در اواخر مرداد ماه سال جاری به 20 دلار رسید، اما پس از آن و با آغاز اصلاح در بازار، افت قیمت این ارز دیجیتالی نیز آغاز شد و اکنون هر واحد توکن LINK روی سطح 12 دلاری خرید و فروش می‌شود.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)