هولد بیت کوین توسط ماینر ها و نهنگ‌ها، عامل رشد قیمت BTC است


شاخص‌های ردیابی کوین‌های BTC و آدرس‌های متعلق به ماینر های بزرگ بیت کوین نشان می‌دهد که استراتژی هولد این رمز ارز موجب رشد قیمتش می‌شود.

بر اساس آخرین گزارش منتشر شده توسط کراکن (Kraken)، صرافی ارز دیجیتال مستقر در سانفرانسیسکو، ماینرها و هولدرهای بلندمدت بیت کوین فعالانه به افزایش قیمت رمز ارز BTC در این ماه کمک می‌کنند. این گزارش کراکن که “Shocktober” نام دارد، داده‌های مختلفی را نشان می‌دهد که عملکرد مثبتی در ماه‌های آینده برای بازار پیش‌بینی می‌کنند.

به طور خلاصه، انباشت ذخایر بیت کوینی توسط ماینرها و نهنگ‌های بزرگ باعث به جود آمدن شوک عرضه در بازار شده که به افزایش قیمت کوتاه مدت اخیر دامن زده است. از سوی دیگر، اعضای کوچک‌تر استخرهای ماینینگ و ماینرهای کوچک سودهای خود را از بازار جمع کرده‌اند، در حالی که به دلیل نوسانات بازار، ماینرهای کوچک بیشتر مستعد فروش دارایی‌هاشان هستند.

قدیمی‌های بازار به هولد بیت کوین ادامه می‌دهند

معیاری به نام عرضه احیا شده (Revived Supply) یک ساله وجود دارد که تحرکات کوین‌های هولد شده توسط هادلرهای بلند مدت بیت کوین را ردیابی می‌کن. مطابق این شاخص، در کل سرمایه‌گذاران از افزایش فعلی قیمت بهره نمی‌برند، چراکه این معیار به ۲,۲۹۳.۵ واحد بیت‌کوین که پایین‌ترین سطح آن از ماه اوت (مرداد-شهریور) بوده، کاهش یافته است.

شاخص دیگر، BTC Hodl Waves یا امواج منطبق بر بیت کوین‌های هولد شده است، که فروش این ارز دیجیتال را بر اساس نوع هولدرهای آن تقسیم‌بندی می‌کند؛ مطابق این داده، خریداران اولیه و هودلرهای کوین‌های قدیمی‌تر BTC که دارای بیت کوین‌های غیرفعال بالای شش ماه هستند، شاهد افزایش ۱۰.۹ درصدی سرمایه خود بوده‌اند. بنابراین هولدرهای بلندمدت‌ بیت کوین دارایی‌های خود را در طول اصلاحات ماه سپتامبر (شهریور-مهر) فروخته‌اند.

وضعیت هولد بیت کوین

شوک عرضه بیت کوین

طبق یافته‌های کراکن، دو الگوی منحصربه‌فرد در بررسی بیت کوین‌های هولد شده که مشوق شوک عرضه بیت کوین هستند به چشم می خورد. اول اینکه ماینرهای بزرگ بیت‌کوین مانند Riot ،Marathon ،Bitfarms ،Argo و Hut8 ذخایر بیت‌کوین خود را حتی در شرایط سخت بازار حفظ می‌کنند و دوم اینکه، شاخص عرضه 0-hop، که در واقع به آدرس‌ ماینرهایی که درآمد استخراج را مستقیما از تراکنش‌های صرافی کوین بیس دریافت می‌کنند اتلاق می‌شود، خود گواهی بر این ادعاست.

دارایی ماینرهای بیت کوین

همچنین تا ماه سپتامبر (اوایل شهریور)، این آمار حدود ۵۰ درصد رشد یافته است، به طوری که شرکت‌های بزرگ ماینینگ که اکنون عمدتا در آمریکا قرار دارند، بیش از ۲۰.۴ هزار واحد بیت کوین را احتکار کرده‌اند. بعید است این ماینرها در آینده نزدیک دارایی‌های ارزشمند خود را به بازار عرضه کنند و مطابقا این مساله به شوک عرضه BTC می‌افزاید.

از سوی دیگر اما، مطابق داده عرضه 1-hop که شاخصی برای رصد فعالیت ماینرهای خرد به عنوان بخشی از یک استخر ماینینگ است، استخراج‌کنندگان و بازاری‌های خرد، تا به حال بخشی از سود خود را فروخته‌‌اند. اگر این ماینر های زیر مجموعه نیز بیشتر به هولد بیت کوین متمایل شوند، شوک عرضه حتی بیشتری را برای بیت کوین انتظار خواهیم داشت که باعث می‌شود قیمت BTC تا پایان سال رشد بیشتری را تجربه کند.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)