بر اساس گزارش سی‌تی گروپ، مصرف برق بیت کوین 66 برابر سال 2015 است


بر اساس گزارش سی‌تی گروپ (Citigroup)، مصرف برق بیت کوین نسبت به سال 2015، 66 برابر شده و احتمالا تولید کربن توسط این صنعت مورد بررسی دقیق قرار خواهد گرفت.

به گزارش بلومبرگ و به نقل از کوین تلگراف، هم‌اکنون مصرف برق بیت کوین 66 برابر سال 2015 است. در ادامه این گزارش آمده است که احتمالا تولید و آزادسازی کربن توسط فعالیت استخراج بیت کوین، به زودی با تحقیقات دقیقی مواجه خواهد شد. این ادعا همچنین توسط تحقیق مسترکارت که به تازگی ماشین حساب کربن (Carbon Calculator) خود را راه‌اندازی کرده نیز تائید شده که نشان می‌دهد به باور 54 درصد افراد، محافظت از طبیعت نسبت به زمان پیش از پاندمی کووید-19 مهم‌تر شده است.

تحلیلگران سی‌تی گروپ همچنین گفته‌اند که:

با افزایش ارزش بیت کوین، مصرف انرژی آن نیز افزایش خواهد یافت.

مصرف برق بیت کوین بیشتر از کشورها

با این وجود، مصرف برق شبکه این ارز دیجیتال نسبت به سرعت رشد قیمت آهسته‌تر صورت می‌گیرد که در مقایسه با دوره مشابه، تقریبا 170 برابر بیشتر شده است. گزارش Citigroup با استناد به تعداد راه‌های مالی مرکز دانشگاهی کمبریج گفته تقاضای قدرت جهانی شبکه بیت کوین، به 143 ترا وات در ساعت به صورت سالانه رسیده است. این رقم حدودا 4 درصد بیشتر از کل تولید برق کشور آرژانتین در سال 2019 است.

شاخص مصرف برق بیت کوین کمبریج (CBECI) هم‌اکنون تخمین زده است که این مقدار چیزی بین مصرف سوئد و مالزی برابر با 141.6 ترا وات در ساعت در سال است. این گزارش همچنین گفته کشور چین احتمالا به خاطر نگرانی‌های محیطی، فعالیت ماینینگ خود را کاهش خواهد داد:

استخراج و استفاده از کوین‌ها قطعا پر مصرف بوده و ممکن است با گسترش پذیرش ارزهای دیجیتال، نظارت‌های دقیق قانونی افزایش یابد، خصوصا اگر ایالات متحده به افزایش ردپای رمز ارزی خود ادامه دهد. در صورتی که ماین کردن بیت کوین تاثیر منفی روی آب و هوای جهانی داشته باشد، چین فعالیت استخراج خود را کاهش خواهد داد.

تاثیرات محیطی بیت کوین با نقدهای فراوانی همراه بوده که یا رد شده است، یا حداقل بیشتر از آنچه که منتقدان می‌گویند پیچیدگی دارد. در اواخر ماه مارس، هم‌بنیان‌گذار کوین متریکز (Coin Metrics)، نیک کارتر (Nic Carter)، تکذیبیه جامعی را برای رد این ادعاها منتشر کرد.

در این تحقیق، وی اظهار داشته بود که حجم بالایی از انرژی مصرف شده در چهار شهر چین که اکثر فعالیت ماینینگ در آن صورت می‌گیرد، نشات گرفته از انرژی خورشیدی، بادی و نیروگاه آبی است. علاوه بر این‌ها، دولت چین برای متعادل نگه داشتن قیمت برق، با حذف انرژی اضافی مصرفی عمومی یا شبکه‌ای، به محدود یا قطع کامل انرژی می‌پردازد.

برای حفظ سودآوری، ماینرها نیز عموما از ارزان‌ترین انرژی‌های در دسترس استفاده می‌کنند. ماینرهای چینی برای بهره‌بری از انرژی ارزان نیروگاه آبی طی فصول بارانی سال، به شهر سیچوان مهاجرت می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که بین 39 تا 76 درصد از مصرف برق Bitcoin، از انرژی‌های تجدید پذیر حاصل می‌شود.

منبع: Cointelegraph


برچسب ها: ماینر

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)