نظر هیلاری کلینتون درباره ارزهای دیجیتال: خطرناک برای ارزهای (فیات) رایج!


هیلاری کلینتون اخیرا ارزهای دیجیتال را بی ثبات کننده نظام مالی کنونی و خطر باج افزاری رمز ارزها را برای بنیان کشور متزلزل کننده خوانده است.

هیلاری کلینتون که تا به حال در حوزه ارزهای دیجیتال موضعی اتخاذ نکرده است، در مورد پتانسیل بیت کوین برای استفاده توسط مجرمان صحبت کرده و گزارش منتشر شده توسط Chainalysis در مورد حملات باج افزار در آمریکای شمالی را برای اثبات مدعایش استفاده کرده است.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق دولت اوباما، در نشست اقتصاد جدید بلومبرگ در سنگاپور، به شدت علیه بیت کوین و ارزهای دیجیتال با اشاره به تهدید آن‌ها برای وضعیت دلار و ارزهای فیات صحبت کرد. کلینتون اضافه کرد که احساس می‌کند رمزارزها می‌توانند کشورها را بی‌ثبات کنند و همچنین از دیگر نگرانی‌های او عواقب افتادن رمز ارزها به دست خطاکاران است.

حملات باج افزاری، نگرانی هیلاری کلینتون در مورد ارزهای دیجیتال

گزارش Chainalysis در مورد رشد دیفای (DeFi) در آمریکای شمالی گزارش می‌دهد که از خرداد ۱۳۹۹ تا تیر ۱۴۰۰، آمریکای شمالی بزرگترین قربانی حملات باج‌افزار پس از اروپای غربی بوده است؛ به طوری که مردم آمریکای شمالی به ارزش ۱۳۱ میلیون دلار با ارزهای دیجیتال به عاملان باج افزار پرداخت کرده‌اند.

کلینتون به ممنوعیت چین در مورد ارزهای دیجیتال و اینکه چگونه با انجام این کار، دولت چین از حاکمیت خود محافظت کرده هم توجه نشان داد. در گفتگوی سیدنی در ۱۷ نوامبر ۲۰۲۱ (۲۶ آبان امسال)، نارندرا مودی (Narendra Modi)، نخست وزیر هند نیز گفت که کشورهای دموکراتیک باید برای جلوگیری از استفاده جنایتکاران از ارزهای دیجیتال با یکدیگر همکاری کنند.

از سوی دیگر، جو بایدن، از رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، خواسته است تا اقدامات بیشتری برای مهار سیل حملات باج افزاری که توسط مجرمان سایبری روسی انجام می‌شود، انجام دهد. به گفته بایدن، این نوع جنایت می‌تواند به عنوان تهدیدی برای امنیت ملی تلقی شود، زیرا زیرساخت‌های حیاتی اغلب در این حملات هدف قرار می‌گیرند.

یک مورد بارز این حمله‌ها تهاجم به خط لوله‌ای در آمریکا (Colonial Pipeline) است که در اوایل سال ۲۰۲۱ باعث کمبود عرضه در سواحل شرقی ایالات متحده شد و توسط یک گروه هکر روسی به نام دارک ساید (DarkSide) انجام شده بود. Colonial Pipeline باج خواسته شده توسط هکر را با ارز دیجیتال پرداخت کرد که البته بعداً توسط اداره تحقیقات فدرال تا حدی بازیابی شد. این بازیابی نمونه‌ای از این است که چگونه تراکنش‌های بیت کوین ممکن است ردیابی شوند و مجریان قانون چگونه از ابزارهای پیچیده واکاوی برای ردیابی دارایی‌های دیجیتال استفاده می‌کنند.

مقررات ارزهای دیجیتال در ایالات متحده

پتانسیل بیت کوین برای بی ثبات کردن کشورها از ماهیت همتا به همتا بودن آن ناشی می‌شود که از هیچ واسطه‌ای استفاده نمی‌کند. معمولاً بانک‌ها و مؤسسات مالی واسطه بین مصرف‌کنندگان و بانک مرکزی هستند و با رعایت مقررات دولتی، حافظ جریان پول در اقتصاد هستند. دولت می‌تواند با وضع مالیات بر مردم و شرکت‌ها درآمد ایجاد کند و همچنین با اعمال کنترل سرمایه، ورود و خروج ارز خارجی را برای حفظ ارزش پول ملی کشور محدود کنند. ماهیت بدون مرز بیت کوین اکنون انتقال ثروت برون مرزی را بدون کنترل سرمایه امکان پذیر می‌کند.

از سویی با امضای لایحه زیر ساخت توسط بایدن و تعریف جدید کارگزار در کریپتو، اخیراً قوانین گزارش دهی سرسختانه‌ای را برای «کارگزاران» رمز ارزها در آمریکا تصویب شده که باعث برآوردن خشم برخی سناتورها و سایر طرفدارن رمز ارزها هم شده است.

علاوه بر این، جروم پاول (Jerome Powell)، رئیس فدرال رزرو گفته است که قصد ممنوعیت بیت کوین را ندارد. با توجه به اینکه SEC و CFTC و فدرال رزرو همگی قطعات مختلفی از پازل نظارتی در ایالات متحده را در اختیار دارند، بدون در نظر گرفتن سهم ایالات در وضع مقررات ارزهای دیجیتال، به احتمال زیاد وضع مقررات حاکم بر رمز ارزها به رشد خود ادامه خواهد داد.



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)