مایک مک گلون: ممنوعیت های چین ارزش انقلابی بیت کوین را ثابت می‌کند


مایک مک گلون (Mike McGlone)، استراتژیست کالای بلومبرگ، اذعان می‌کند که ممنوعیت های اخیر چین برای رشد و بلوغ بیت کوین ضروری است.

مک گلون، استراتژیست ارشد کالا در بلومبرگ اینتلیجنس (Bloomberg Intelligence)، گفته است که سرکوب‌‌های اخیر دولت چین علیه بیت کوین و ممنوعیت ماینینگ در این کشور، حتی با وجود نوسانات موجود، ارزش انقلابی این دارایی را نشان می‌دهد.

مک گلون در حساب توییتر خود گفت که بیت کوین وسط همه‌ی مشکلاتی که در تلاش برای حفظ سطح ۳۰ هزار دلاری دارد، علائم بلوغ از خود نشان می‌دهد و خاطر نشان کرد که اصلاح قیمت فعلی برای رمز ارز BTC، کوتاه مدت بوده و زمینه‌ای برای سودهای بلند مدت ایجاد می‌کند. مک گلون تأکید کرد که حرکت فعلی قیمت بیت کوین ناشی از ممنوعیت های چین، نشانه‌ای از روزهای تاریک نیست. قابل ذکر است که به گفته این استراتژیست بلومبرگ، قیمت بیت کوین می‌تواند در سال 2021 به 400,000 دلار برسد. وی همچنین گفت:

این سطح ۳۰ هزار دلاری برای بیت کوین، بیشتر یک حمایت از بلوغ طولانی مدت و رشد قیمت در آینده است تا اینکه خبر از روزهای تاریک برای این رمز ارز بدهد. محدودیت‌های اعمال شده از سمت دولت چین، بر ارزش انقلابی بیت کوین تاکید می‌کند.

مک گلون ممنوعیت بیت کوین

در هفته های اخیر، قیمت بیت کوین سطح حمایت ۳۰ هزار دلار را نگه داشته است. قیمت این دارایی اخیراً به زیر این سطح سقوط کرد، اما در زمان کوتاهی توانسته به رقم ۳۱,۵۰۰ دلار بازگردد. با این حال، مک گلون معتقد است که تقلاهای Bitcoin در سطح ۳۰ هزار دلار، حامی بلوغ بیت کوین و برای آن ضروری است تا بعداً آن را به یک روند صعودی بلند مدت هدایت کند.

فواید دیگر ممنوعیت‌ بیت کوین در چین‌ از دید مک گلون

قیمت بیت کوین تقریباً ۵۰ درصد از بالاترین رقم ۶۴,۸۰۰ دلاری که در ماه آپریل (فروردین-اردیبهشت) تجربه کرد، سقوط کرده است. نوسانات قیمت، ناشی از افزایش ممنوعیت و سرکوب‌های اعمال شده بر ماینینگ بیت کوین از سمت دولت چین است.

دولت چین با بیرون راندن برخی از استخراج کنندگان به خارج از کشور به مقصد برخی از کشورهای آسیایی مثل قزاقستان، ماینرهای کریپتوکارنسی را تحت فشار گذاشته است. یکی از این مقاصد، ایالات متحده بوده و همانطور که در اخبار داشتیم، محموله سه تنی تجهیزات استخراج ارز دیجیتال آماده ارسال از چین به آمریکا است. جابجایی ماینرها، به احتمال زیاد منجر به تمرکز زدایی از عملیات استخراج می‌شود که تا حد زیادی قبلا در چین متمرکز شده‌‌ بود. بر همین اساس، هفته گذشته سهم چین از هش ریت شبکه بیت کوین به کمتر از 50 درصد رسید. به دنبال این سرکوب‌ها، داده‌ها نشان می‌دهد که استخراج بیت کوین در دسترس‌تر و سودآورتر هم شده؛ زیرا با سقوط تاریخی سختی شبکه بیت کوین، فرصت سودآوری ماینرها افزایش یافته است.

به طور کلی، اعمال ممنوعیت‌ ها در چین منجر به یک سری نظارت‌های دقیق بر حوزه‌ی کریپتوکارنسی در جهان شده است؛ ولی با این حال، بازار آسیا علی رغم ممنوعیت‌ های موجود همچنان رو به رشد است. باید در ادامه دید آیا مطابق با نظر مایک مک گلون، ممنوعیت های چین ارزش انقلابی بیت کوین را ثابت خواهد کرد یا خیر.

منبع: finbold


برچسب ها: چین

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)