تاثیر تغییر سیاستهای احراز هویت بایننس روی قیمت BNB چیست؟

دادههای مرتبط با بازار فیوچرز چه اطلاعاتی در رابطه با تاثیر تغییر سیاست احراز هویت صرافی بایننس روی قیمت رمز ارز BNB را نشان میدهند؟
قیمت ارز دیجیتال صرافی بایننس یعنی رمز ارز بایننس کوین (BNB) طی دو هفته گذشته بیش از 30 درصد افزایش یافته و امروز به 480 دلار رسید. در واقع قیمت ارز دیجیتال BNB امروز توانست با عبور از سطح مقاومت 430 دلاری، به بالاترین میزان خود در سه ماه گذشته برسد.
با این حال، مدتها بود که بایننس کوین پس از بیت کوین و اتریوم در جایگاه سوم بازار قرار داشت، اما طی هفته گذشته، جهش قیمت کاردانو باعث شد تا BNB به جایگاه چهارم سقوط کند. با توجه به شباهت وضعیت در مقایسه با موارد قبل، سرمایه گذاران دلایلی برای شک و تردید نسبت به عملکرد آتی بایننس کوین دارند؛ به ویژه اینکه یکی از مهمترین رقبای این پروژه در بحث قرارداد هوشمند یعنی سولانا همچنان میتازد و قیمت رمز ارز SOL طی هفته اخیر موفق به ثبت اوج تاریخی جدیدی شد.
رشد اخیر قیمت سولانا را میتوان مرتبط با جذب سرمایه 70 میلیون دلاری در راستای حمایت از صرافی غیر متمرکز مانگو مارکتس (Mango Markets) و راهاندازی پروژه NFT جدید دانست.
اعلام توقف معاملات سهام توکنیزه شده در پلتفرم بایننس، واکنش منفی سرمایه گذاران نسبت به رمز ارز BNB را به دنبال داشت و نگرانیها در مورد چالشهای نظارتی که احتمالا مانع رشد صرافی Binance خواهد شد، افزایش یافت.
در اواخر جولای (اوایل مرداد ماه)، صرافی بایننس معاملات آتی و مشتقه ارزهای دیجیتال را روی اروپا بست و این اتفاق، نگرانیها در مورد رمز ارز BNB را دو چندان کرد. هفته گذشته نیز، بانک مرکزی هلند فعالیت صرافی بایننس را غیر قانونی اعلام کرد و اظهار داشت که فعالیت این صرافی بزرگ در این کشور بدون مجوز است و قوانین آن با مقررات ضد پولشویی و عدم تامین مالی تروریسم همراستا نیست.
وضعیت بازار فیوچرز دائمی بایننس کوین
در راستای سنجش نگرش سرمایهگذاران، نهنگها و معاملهگران حرفهای نسبت به آینده قیمت رمز ارز BNB و تاثیر اتفاقات اخیر از جمله تغییر سیاستهای احراز هویت در صرافی بایننس روی بایننس کوین، بررسی دادههای مرتبط با بازارهای مشتقه این ارز دیجیتال میتواند مفید باشد.
فاندینگ ریت ابزاری بوده که به منظور ممانعت از فاصله گرفتن قیمت در بازار فیوچرز دائمی (Perpetual Future) مرتبط با یک دارایی نسبت به قیمت در بازار نقدی (Spot) بکار گرفته میشود. عموما فاندینگ ریت هر 8 ساعت یک بار در صرافیهای مختلف محاسبه و اعمال میشود؛ با این حال برخی از صرافیها مانند صرافی FTX از مکانسیم یک ساعته استفاده میکنند.
در یک بازار خنثی، نرخ فاندینگ ریت معمولا بین صفر درصد تا مثبت 0.03 درصد نوسان میکند؛ به این معنی که دارندگان پوزیشنهای لانگ ملزم به پرداخت 0.6 درصد کارمزد در هفته به دارندگان پوزیشن شورت هستند.

از چهارشنبه 11 آگوست (20 مرداد) به مدت یک هفته، با قرار گرفتن فاندینگ ریت بایننس کوین روی رقم 0.1 درصد، وضعیت اندکی صعودی به نظر میرسید. با این حال، اکنون دیگر Funding Rate رمز ارز BNB شرایط خوبی ندارد و به صفر نزدیک شده است؛ با این وجود، باز هم شرایط از اواخر ماه جولای (اوایل مرداد ماه) که فاندینگ ریت به منفی 0.15 درصد رسید، بهتر است.
تردید معاملهگران حرفهای نسبت به تاثیر تغییر سیاست احراز هویت بایننس روی BNB
برای تایید دادههای ارائه شده و اینکه آنها چقدر میتوانند تاثیرگذار باشند، بهتر است اختلاف قیمت قراردادهای فیوچرز فصلی با بازار اسپات را نیز بررسی کنیم. به صورت کلی، سرمایهگذاران خرد از ورود به معاملات مربوط به قراردادهای فصلی به دلیل پیچیدگیها، اجتناب میکنند. این ابزار مشتقه بر خلاف قراردادهای دائمی، فاندینگ ریت ندارد و دارای یک تاریخ انقضای معین جهت تسویه است. لذا با نزدیکتر شدن به تاریخ سررسید، قیمت این قراردادها با بازار اسپات همگرا میشود.
در بازارهای سالم، اختلاف قیمت 0.2 درصدی تا یک درصدی قیمت قراردادهای فصلی با قراردادهای دائمی طبیعی است؛ اما اختلاف قیمت منفی نگرانکننده بوده و نشاندهنده احساسات نزولی حاکم بر دارایی مدنظر است.

دادههای مربوط به قراردادهای فصلی، وضعیت نزولی فاندینگ ریت قراردادهای دائمی مربوط به اوایل مردادماه را تایید میکند. با این حال، وضعیت ذکر شده در مورد یکی دو هفته گذشته تقریبا خنثی بوده و این اتفاق نشاندهنده دید خنثی و شاید اندکی منفی از سوی معاملهگران حرفهای نسبت به تاثیر اتفاقات اخیر در مورد صرافی بایننس از جمله تغییر سیاستهای احراز هویت روی قیمت رمز ارز BNB است.
به صورت کلی، اندیکاتورهای بازار مشتقه هیچ نشانی از صعودی بودن دیدگاه سرمایهگذاران نسبت به بایننس کوین ندارد. همچنین، واضحا سرمایهگذاران خرد و نهنگها اعتماد کمی نسبت به ادامهدار بودن جهش قیمت رمز ارز BNB دارند.
منبع: CoinTelegraph
نظرات کاربران (0 نظر)