کنگره آمریکا خواستار بررسی نقش ارزهای دیجیتال در حملات باج افزار شد


برخی از نمایندگان کنگره آمریکا، پیرو حمله به شرکت رایانه‌ای کاسیا (Kaseya)، خواستار بررسی نقش ارزهای دیجیتال در حملات باج افزار شده‌اند.

اریک سوالول (Eric Swalwell)، قانونگذار دموکرات ایالت کالیفرنیا، به جمع نمایندگان کنگره ایالات متحده آمریکا پیوسته است تا پیرو حمله اخیر به شرکت رایانه‌ای کاسیا (Kaseya)، نقش ارزهای دیجیتال در حملات باج افزار بررسی شود. ماه گذشته نیز گفته شد که بر اساس ادعای دو سناتور آمریکایی، ارز دیجیتال و باج افزار به هم مرتبط هستند. آن‌ها خواستار افزایش قانون گذاری در حوزه رمز ارزها شدند.

توییت اریک سوالول در ارتباط با استفاده ارزهای دیجیتال در حملات باج افزاری

اوایل این هفته، این شرکت فناوری اطلاعات مستقر در میامی، قربانی یک حمله سایبری پیچیده شد که توسط یک گروه باج افزار روسی به نام REvil صورت گرفته بود. شرکت کاسیا طی بیانیه‌ای در روز جمعه، به 40 هزار مشتری خود گفت سرورهای VSA خود را كه برای ایجاد دسترسی از راه دور به رایانه‌ها استفاده می‌شود، خاموش كنند. بنا بر اظهارات فرانک باجاک (Frank Bajak) از آسوشیتدپرس (Associated Press)، هزاران کسب و کار در حداقل 17 کشور در سراسر جهان تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته‌اند.

تصویر (اسکرین شات) به اشتراک گذاشته شده توسط مارک لومان (Mark Loman)، سرپرست مهندسی شرکت امنیت سایبری بریتانیا به‌نام سوفوس (Sophos)، نشان می‌دهد که مهاجمان برای رمزگشایی فایل‌ها و مدارک آلوده شده به باج افزار، از اکثر قربانیان ارز دیجیتال مونرو (Monero) به ارزش 45 هزار دلار درخواست می‌کنند. قیمت برای افرادی که به موقع این باج را پرداخت نکنند، دو برابر خواهد شد.

استفا ده از ارز دیجیتال مونرو در حملات باج افزار

پرایوسی کوین مونرو به‌عنوان رمز ارز مورد علاقه و محبوب مجرمان سایبری ظهور کرده، زیرا ردیابی آن بسیار دشوار است. این ارز دیجیتال به واسطه رینگ سیگنیچر (Ring signatures)، ترکیب کردن تراکنش‌ها را امکان‌پذیر می‌کند و همین امر، غیر ممکن شدن تشخیص آدرس فرستنده را به دنبال دارد. این برنامه همچنین طرح رمزگذاری تراکنش‌های محرمانه را به‌کار می‌گیرد، که میزان ارزهای دیجیتال ارسال شده را پنهان می‌کند. بر اساس اخبار ماه گذشته، مشخص شد که خدمات درآمد داخلی آمریکا به‌دنبال نظارت بر فعالیت کیف پول های رمز ارزی است و اکنو نیز در رابطه با موضوع مونرو، پیشنهاد مبلغ 625 هزار دلاری را به هر فردی که بتواند ساختار این رمز ارز را بشکند، داده است.

سرزنش ارزهای دیجیتال در حملات باج افزارها

اریک سوالول که سال 2019 پذیرش ارزهای دیجیتال را برای کارزار ریاست جمهوری خود آغاز کرد، هم اکنون اظهار دارد که کنگره آمریکا فورا باید علیه حملات باج افزارها اقدام کند. در ماه می (اردیبهشت ماه)،پس از آنکه خط لوله تامین سوخت ساحل شرقی فلج شد، ارزهای دیجیتال در مرکز توجهات قرار گرفتند و برخی خواستار ممنوعیت پنهانی دارایی‌های دیجیتال شدند. مشاجرات حتی تا جایی پیش رفت که رسانه‌ها گفتند در جلسه گروه 7 (G7)، جو بایدن درباره ارتباط حملات باج افزار و ارز دیجیتال صحبت خواهد کرد.

شرکت خط لوله تامین سوخت نیز قبول کرد تا مبلغ 4.4 میلیون دلار در قالب بیت کوین به هکرهای دارک ساید (DarkSide) بپردازد. بعدتر اف‌بی‌آی (FBI) با به‌دست آوردن یک کلید خصوصی از آدرس مرتبط با هکرها، توانست بخش قابل توجهی از این باج را بازیابی کند.

منبع: U.today



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)