چین در حال ارزیابی رمز ارز به‌عنوان یک ابزار سرمایه گذاری است


مقامات بانک مرکزی چین گفته‌اند که استیبل کوین های رمز ارزی صادر شده توسط شرکت‌های خصوصی، نیازمند قوانین بیشتری نسبت به بیت کوین هستند.

لی بو (Li Bo) که اخیرا به مقام معاونت ریاست بانک خلق چین (PBoC) منصوب شده، اخیرا با اشاره به عدم قطعیت‌های پیرامون دارایی‌های دیجیتال در این کشور، درباره مزایای رمز ارز به‌عنوان یک ابزار سرمایه گذاری صحبت کرده است.

به استناد خبرنگار چینی، کالین وو (Colin Wu)، آقای لی این اظهارات را در مجمع بوآئو (Boao Forum) که روز یک‌شنبه در جنوب چین برگزار شده بود مطرح کرده است. معاون رئیس PBoC با اشاره به ممنوعیت پیشین فعالیت صرافی‌های رمز ارزی و عرضه اولیه‌های سکه (ICO) در این کشور، گفته است که هنوز ریسک‌های قانونی برای بانک مرکزی وجود دارد. آقای لی اظهار داشته بانک خلق چین با جستجوی تغییرات بالقوه در قوانین، به «حفظ مواضع و تجریبات فعلی خود ادامه خواهد داد»، اما همچنان گزینه استفاده از رمز ارز به‌عنوان یک ابزار سرمایه گذاری روی میز است:

به باور ما، بیت کوین و استیبل کوین‌ها دارایی‌های رمزنگاری شده هستند. دارایی‌های رمزنگاری شده بیشتر یک گزینه سرمایه‌گذاری هستند تا یک ارز. این‌ها یک روش جایگزین سرمایه‌گذاری هستند نه یک ارز. بنابراین، به اعتقاد ما دارایی‌های کریپتو نقش مهمی را در آینده ایفا خواهند کرد، چه به صورت یک ابزار سرمایه گذاری، چه به صورت یک گزینه جایگزین سرمایه‌گذاری.

موضع بانک مرکزی خلق چین در قبال رمز ارز و استیبل کوین‌ها

معاون ریاست PBoC در ادامه افزود که استیبل کوین‌های صادر شده توسط شرکت‌های خصوصی، نیازمند قوانین سنگین‌تری نسبت به بیت کوین هستند. وی گفت:

در آینده، اگر هر استیبل کوینی که بخواهد به یک ابزار پرداخت فراگیر تبدیل شود، باید درست همانند بانک‌ها یا موسسات مالی شبه بانکی که منوط به نظارت‌های سختگیرانه هستند، تحت نظارت شدید قرار گیرد.

به نظر می‌رسد آقای لی که معاون سابق شهردار شهر Chongqing و یکی از هفت معاون رئیس بانک مرکزی خلق چین یعنی آقای یی گانگ (Yi Gang) است، موضع قوی‌تر در برخورد این بانک با رمز ارز به‌عنوان یک ذخیره ارزش گرفته است. انتصاب وی به‌عنوان معاون ریاست بانک مرکزی خلق چین، هفته گذشته اعلام شده بود.

اظهارات آقای لی در راستای نظرات رئیس سابق بانک PBoC، ژو شیائوچوا (Zhou Xiaochua) است که وی نیز با حضور در مجمع بوآئو، میان «اقتصاد حقیقی» و اقتصادی که رمز ارزها در آن ایفای نقش می‌کنند تفاوت قائل شده است:

امور مالی در خدمت اقتصاد حقیقی است. حال یا ارز دیجیتال یا دارایی دیجیتال، باید کاملا با اقتصاد حقیقی یکپارچه بوده و در خدمت آن قرار گیرد.

بانک مرکزی چین هم‌اکنون به سوی آزمایش پروژه یوان دیجیتال که برای اولین بار در سال 2014 معرفی شده بود قدم برداشته و در حال تست آن در شهرهای بزرگ این کشور است. آقای لی افزود که PBoC باید «در درجه اول روی استفاده داخلی یوان دایجیتال تمرکز کند» و گفته ممکن است چین در بلند مدت پرداخت‌ها و تراکنش‌های برون مرزی آن را نیز در نظر بگیرد. این کشور در حال حاضر قصد دارد این ارز دیجیتال را در المپیک زمستانی 2022 که در پکن برگزار می‌شود، استفاده نماید.

بیشتر بخوانید: هم‌بنیان‌گذار پی‌پال: چین از بیت کوین به‌عنوان “سلاح مالی” علیه آمریکا استفاده می‌کند

منبع: Cointelegraph



ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)