بررسی ارز تازه اضافه شده به بایننس: ارز دیجیتال کارتسی (CTSI)


ارز CTSI متعلق به پروژه کارتسی (Cartesi) به زودی به لیست معاملات بایننس اضافه می‌شود. در این مطلب به معرفی این ارز پرداخته شده و پتانسیل آن برای سرمایه‌گذاری بررسی شده است.

پارامترهای کلیدی پروژه کارتسی (Cartesi)

  • کارتسی (Cartesi) یک زیرساخت دو لایه است و هدف آن استفاده از محاسبات پیچیده در فضای لینوکس برای کمک به یک بلاکچین بدون ایجاد اختلال در تمرکززدایی (Decentralization) می‌باشد.
  • توسعه دهندگان به راحتی می‌توانند بدون هیچ محدودیتی و با استفاده از ارز CTSI از ابزار مورد علاقه خود در فضای لینوکس کارتسی (Cartesi) استفاده نمایند.
  • اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز می‌توانند داده‌های خود را به صورت موقت روی ساید چین کارتسی ذخیره نمایند. این ساید چین از الگوریتم اثبات سهام استفاده می‌کند و نیازی به ارتباط مداوم با لایه اصلی بلاکچین کارتسی ندارد.
  • کارتسی توانسته است از طریق سرمایه‌گذاری خصوصی، 800 هزار دلار را از سال 2017 تا 2019 برای پروژه خود جذب کند.

پارامترهای کلیدی ارز CTSI

  • قیمت عرضه اولیه: 1.5 سنت
  • ساپلای کل (Total Supply): تعداد 100000000 واحد CTSI
  • ساپلای در گردش (Circ. Supply): تعداد 192733334 واحد CTSI معادل 19.27 درصد
  • وبسایت پروژه: https://cartesi.io

کارتسی (Cartesi) چیست؟

هدف کارتسی ایجاد یک بستر و سیستم عامل برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (dApps) است. این پروژه از یک ساید چین در قالب لینوکس برای محاسبات پیچیده استفاده می‌نماید. البته این پروژه متعهد شده که در این بین اختلالی در مسئله تمرکززدایی ایجاد نشود. هدف نهایی کارتسی، ایجاد بستر به منظور توسعه اپلیکیشن‌های قدرتمند، مقرون به صرفه، راحت و قابل حمل است.

نقاط قوت پروژه ارز CTSI

  • مقیاس‌پذیری: محاسبات سنگین و پیچیده در فضایی خارج از زنجیره اصلی با همان امنیت اولیه  بلاکچین انجام می‌شود.
  • قابلیت برنامه نویسی: استفاده از لینوکس باعث می‌شود که توسعه‌دهندگان به راحتی بتوانند با استفاده از هزاران ابزار متن باز، برنامه غیرمتمرکز خود را در این محیط توسعه دهند.
  • تمرکززدایی: الگوریتم اجماع این پروژه بگونه ای است که تمرکززدایی را تضمین می‌کند.
  • قابلیت حمل: کارتسی مدعی است که dAppsهای این شبکه قابلیت استفاده شدن در فضای دیگر محیط‌های قرارداد هوشمند را به راحتی دارند.
  • حریم خصوصی: برنامه‌های غیرمتمرکز dApps در کارتسی می‌توانند به صورت خصوصی و ناشناس باقی بمانند.

عرضه اولیه

ارز دیجیتال CTSI ارز محلی شبکه کارتسی (Cartesi) است که بر مبنای شبکه اتریوم (ERC20) توزیع خواهد شد. این توکن از به زودی از طریق لانچپد بایننس عرضه می‌شود و قیمت عرضه اولیه آن برابر با 1.5 سنت خواهد بود. پیشبینی شده است که 10 درصد از کل ساپلای این ارز از طریق لانچپد عرضه گردد.

در تصویر پایین، نمودار نحوه توزیع این ارز در طول زمان را ملاحظه می‌نمایید:

عرضه اولیه کارتسی (Cartesi) ارز دیجیتال CTSI

موارد استفاده از ارز دیجیتال کارتسی CTSI

  • هسته کارتسی: هسته کارتسی متکی بر یک مکانیسم داوری است که از ارز CTSI به عنوان یک اهرم جانبی استفاده می‌نماید.
  • ساید چین کارتسی: کاربران ساید چین کارتسی به منظور استفاده از این محیط برای نگهداری موقت داده‌های خود باید از ارز دیجیتال CTSI استفاده نمایند. این مقادیر به همراه کارمزد شبکه به تولیدکنندگان بلاک داده می‌شود.
  • اجماع: از آن‌جا که در ساید چین کارتسی از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده گردیده، نگهداری و استیکینگ ارز دیجیتال CTSI منجر به دریافت پاداش به صورت دوره‌ای خواهد شد.

نقشه راه

در تصویر زیر، نقشه راه منتشر شده و زمان‌بندی آن را ملاحظه می‌نمایید:

نقشه راه پروژه ارز دیجیتال CTSI کارتسی Cartesi
برنامه راه پروژه کارتسی

تصویر بالا نقشه راه اولیه پروژه کارتسی است و همان طور که مشخص است، زمان انتشار شبکه اصلی (Mainnet) این پروژه در 3 ماهه سوم سال 2021 تعیین گردیده است.

ارزیابی اختصاصی اکسچینو مگ

همانند سایر پروژه‌های جدید، قیمت ارز دیجیتال پروژه کارتسی (Cartesi) یعنی توکن CTSI در ابتدا با نوسانات زیادی همراه خواهد بود. قیمت عرضه اولیه این توکن برابر با 1.5 سنت است که با در نظر گرفتن ساپلای در گردش 19.3 درصدی، ارزش بازار پروژه کارتسی کمتر از 3 میلیون دلار می‌باشد و این یک مقدار بسیار پایین است. انتظار می‌رود که با شروع معاملات، قیمت هر توکن به بیش از 5 سنت افزایش یابد. به عبارتی بعید است ظرف یک یا دو ماه اول عرضه اولیه این توکن، ارزش بازار آن به زیر 10 میلیون دلار سقوط کند. از طرفی بر خلاف پروژه سولانا، کارتسی حدود 20 درصد از ساپلای خود را از طریق لانچپد عرضه خواهد کرد و این مقدار عرضه اولیه بسیار خوب است. همچنین توزیع این ارز در طول زمان بسیار آهسته است به طوری که 5 سال طول می‌کشد تا تمامی توکن‌ها عرضه گردد.

اهداف این پروژه به صورت فاندامنتال می‌تواند باعث ایجاد تفاوت در آن شود. بر اساس نقشه راه این پروژه، زمان انتشار نسخه اصلی شبکه (Mainnet) اواخر سال 2021 است که این فاصله طولانی یک نکته منفی حساب می‌شود، خصوصا این که استارت پروژه از سال 2017 بوده است. همواره پروژه‌ها با چنین زمان بندی طولانی و یا تاخیر در اجرای نقشه راه، با مشکلات قیمتی مواجه خواهند شد.

به صورت کلی، ارز CTSI ممکن است همانند اکثر ارزهای تازه، در کوتاه مدت سود زیادی را تولید نمایند. اما در بلند مدت همه چیز بستگی به توسعه دهندگان این پروژه دارد. اگر پروژه به صورت منظم انجام شود، می‌توان به ارزش بازار بالای 50 میلیون دلار در آینده خوشبین بود.


برچسب ها: کارتسی

ثبت نظر
نظرات کاربران (0 نظر)